Friskforlag Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Friskforlag

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bechtelar
Friskforlag er virkelig et fantastisk forlag som jeg vil anbefale på det sterkeste til alle mine venner og bekjente. Min erfaring med dem var helt utrolig, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Styrker: God oversiktlig nettside, høy kvalitet på materiale inkludert bilder/illustrasjoner

  Friskforlag er virkelig et fantastisk forlag som jeg vil anbefale på det sterkeste til alle mine venner og bekjente. Min erfaring med dem var helt utrolig, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med deres tjenester. Det første som slo meg da jeg besøkte deres nettside, var den klare og enkle navigeringen. Alt var tydelig organisert i ulike kategorier, noe som gjorde at jeg raskt fant det jeg lette etter. Men det beste av alt var selvfølgelig innholdet. Friskforlag sitt fokus på trening, helse og kjærlighet kommer virkelig frem i boken jeg kjøpte fra dem. Kvaliteten på illustrasjoner og bilder er bemerkelsesverdig; de har virkelig gått grundig til verks når de har satt sammen dette materialet. På toppen av det hele så var leveringstiden svært kort - selv om boken måtte fraktes over lange avstander. Det vitner om god planlegging- aldri angret på min bestilling hos Frisk Forlag! Alt i alt kan jeg trygt si at min opplevelse hos Friskforlag overgikk mine forventninger. Jeg ser absolutt frem til å handle hos dem igjen når behovet melder seg.


Andre så også på