Skjem deg bort med sminke og parfyme med Black Friday beauty deals

Black Friday, viser det seg, er den ene kalenderbegivenheten der det absolutt ikke er rom for nostalgi. Shop-a-thon var en gang en forelskelse av bokstavelig dør-buster-salg, og har nå slappet av til en ukes lang sprawl (inkludert Cyber Monday), alle tilbudene for hånden. Det er sikkert fortsatt svimlende, og det er derfor det er nyttig når en veldig god nettbutikk lover en veldig god handel. Vil du gjøre et Black Friday Kupp dette riktig sted for deg!

Denne redigerte handleguiden er den elektroniske ekvivalenten til en kort vei gjennom butikken. Her finner du viktige skjønnhetskategorier, med en håndfull plommeplukker i hver. Kanskje finner du noen skatter til moren din, sjefen din, den hyggelige naboen som vannet plantene dine under en forsinket ferie. Og selvfølgelig, som de sier: Unn deg selv. Husk også å se på hvordan selskapene i seg selv er, noe du blant annet kan få hjelp med hos ReviewsBird, for kosmetikk er ikke alltid så lett å finne frem til.

Øyebehandlinger

Huden rundt øynene er en delikat sak, tynnere og mer reaktiv enn andre hardere deler av ansiktet. Det gjelder spesielt om vinteren, når en natt i en overopphetet leilighet kan få deg til å våkne til et fint lappeteppe av linjer. Susanne Kaufmanns Eye Rescue Stick er en umiddelbar oppfriskning, med en mengde grønn koffein for forbedret sirkulasjon og avkjølende rustfri rulleballspiss. Sisleys øyemaske er en annen type rask løsning, som gir en bølge av fuktighet som du kan tørke av. I Royal Ferns øyekrem gir blandingen av hyaluronsyre og antioksidanter en dempende, beskyttende følelse. Og den organiske balsamen fra Kjaer Weis inkluderer nype og andre vitaminrike frøoljer, sammen med et kinesisk yamekstrakt som bidrar til å minimere forekomsten av mørke ringer. Ta en titt hos BliVakker for mer, da Black Friday Blivakker er et høydepunkt!

Badeoppgraderinger

Karet, hvis du skulle være så heldig å ha en, er mange ting: en obligatorisk pause fra teknologien, en motgift mot vinteren, en avslapping av dypt vev. Kategorien er spesielt god for gaver - alle bader på en eller annen måte. Det er også den typen overbærenhet du ikke ofte søker etter, men burde! Hvem vil ikke åpne Susanne Kaufmanns oljebad for sansene, med toner av ylang-ylang og lavendel sammen med rosmarinekstrakt for å fremme sunn sirkulasjon.

Nécessaires eukalyptusduftende kroppseksfoliator – med bambuskull og pimpstein sammen med milde syrer for å fjerne død hud – simulerer den friske grenen som henger fra dusjhodet. Den CBD-infunderte bløtleggingen fra Lord Jones er en reboot etter trening, med epsom og rosa Himalayasalter duftet med eteriske oljer av blomster og sitrus. En forbløtskrubb med Sturms kroppsbørste – håndflatestørrelse og strømpestørrelse – gjør en fin sammenkobling. Fredrik & Louisa er da en butikk som anbefales av mange. Spesielt når det er Fredrik og Louisa Black week!

Essentials for hår

Vekten på sunt hår i det siste kommer nå til og med fra de legeledede hudpleiemerkene, som tar en hodebunns-fremover-tilnærming. Vi vet at Black Friday Dyson også er veldig bra for håret! Augustinus Baders nye behandlingsserum – en del av linjens første hårserie noensinne og designet for å masseres inn etter dusjing – bruker TFC8-komplekset for å støtte miljøet for sterk hårvekst; Kliniske studier viser forbedret hårskafttykkelse og økt glans. Den brede tannkammen fra Yves Durif er en klassiker med god grunn, like elegant som den er god til å filtre. Er du ute etter fint hår er GHD Black Friday et must, og det kan også NordicFeel hjelpe med.

Må-ha sminke

Det er unektelig noe forfriskende med sminke igjen, for de som spiller på den arenaen. Etter måneder avbrutt, er det morsomt å ringe opp mascaraen før en kveld ute, for å få frem en ny leppestift. Selv "hverdagssminke" føles nytt for å være virkelig hver dag. Tom Fords matte leppe i dyp rød bringer raffinement, desto bedre mot frisk, lysende hud. Giorgio Armanis blandbare øyefarge gir effekten av et røykfylt øye, med lite mer enn fingertuppene. Og for en flagrende festvippe forsterker Kjaer Weis nye rene volumgivende formel ting. Om den beste sminken er det du vil ha, så må du ta en titt på Blush, som har noen av de beste utvalgene for sminke i Norge. Og spesielt når det er Black Friday Blush! Vil du ha andre tilbud, så kan du også ta en titt på Black Friday Klær!

Hjem dufter

Kall det hekkesesong eller underholdende tid – uansett anledning er det evig hyggelig å ha noe behagelig i luften. For tradisjonalisten med et øye for morsom grafikk, er det D.S. & Durgas begrensede utgave av ferielys, et forhøyet riff på det eviggrønne med toner av Grand Pacific-gran, sibirsk furu og rød sedertre. For puristene er Vitruvi-steindiffusoren et undervurdert middel for å levere eteriske oljer inn i eteren, for gode vibber som varer inn i det nye året. Black Friday parfyme er en av de mest populære salgskategoriene, av naturlige årsaker!

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre