Club Creo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Club Creo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gottlieb
Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Club Creo. Jeg hadde nylig kjøpt en abonnementstjeneste for pyssel til mitt barn, og det var virkelig verdt prisen. Det jeg likte best ved Club Creo va...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Kvalitetspyssel levert rett hjem

  Jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos Club Creo. Jeg hadde nylig kjøpt en abonnementstjeneste for pyssel til mitt barn, og det var virkelig verdt prisen. Det jeg likte best ved Club Creo var at hvert oppdrag leveres i en hyggelig liten pakke direkte hjem til deg. Pakken inneholdt alt som trengs for å fullføre prosjektet, fra materiale ned til instruksjoner om hvordan man skulle gjøre det. De varierte oppgavene sørget også for at hver måned brakte noe nytt og spennende, slik at barnet mitt aldri ble lei av å utføre de samme aktivitetene gang på gang. Club Creos tjenester ga meg også mer tid sammen med mitt barn da vi kunne gjøre projektene sammen og dermed knytte bånd over kreativiteten vår. Alt i alt vil jeg anbefale Club Creo-pysseltjenesten på det sterkeste. Det gir god valuta for pengene dine, gir mange forskjellige muligheter og er gøyalt for både voksne og barn!


Andre så også på