World of Warship Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

World of Warship

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dewayne
World of Warships er en utrolig morsom og engasjerende spillopplevelse. Som nybegynner i spillet kunne jeg lett lære de grunnleggende teknikkene mens jeg fortsatt ble utfordret av kompleksiteten i ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk verden av marinekrigføring

  World of Warships er en utrolig morsom og engasjerende spillopplevelse. Som nybegynner i spillet kunne jeg lett lære de grunnleggende teknikkene mens jeg fortsatt ble utfordret av kompleksiteten i kampene. Det beste med World of Warship var den store variasjonen av fartøy som man kan velge mellom å spille på, fra mindre destroyere til store hangarskip. Hver type skip har sine egne egenskaper og våpen, noe som gjør hvert spill unikt. Jeg likte også den realistiske grafikken, lydeffektene og detaljerte kartene over havnivået hvor alt foregår. Spillets fokus på taktisk samarbeid for å vinne kamper gir en ekstra dimensjon til opplevelsen - jeg måtte virkelig tenke strategisk underveis. Summen opp hele min erfaring med World of Warships var fantastisk! Det er uendelige muligheter for timers gameplay uten at det noen gang blir kjedelig eller repetitivt.


Andre så også på