Nextory Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nextory

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Trond
Ikke stol på dette selskapet Ikke stol på dette selskapet! Jeg lot meg lure av «gratis» prøveperiode, men siden jeg tidligere hadde hatt dette for lenge siden tok de 200kr av meg. Jeg kontaktet de...Les om
B
Beth
Jeg har nylig prøvd Nextory, og jeg er svært imponert over tjenesten. Jeg synes det var veldig enkelt å registrere seg og å komme i gang med lese- og eller lytteopplevelsen. Det er et bredt utvalg ...Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Nextory

  Ikke stol på dette selskapet
  Ikke stol på dette selskapet! Jeg lot meg lure av «gratis» prøveperiode, men siden jeg tidligere hadde hatt dette for lenge siden tok de 200kr av meg. Jeg kontaktet de umiddelbart, men de nektet å avslutte og refundere. De nektet også å følge norsk lov om angrerett. Saken er fortsatt uløst og jeg føler meg lurt og frarøvet 200kr.


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk leseopplevelse med Nextory

  Jeg har nylig prøvd Nextory, og jeg er svært imponert over tjenesten. Jeg synes det var veldig enkelt å registrere seg og å komme i gang med lese- og eller lytteopplevelsen. Det er et bredt utvalg av bøker (lydbøker og e-bøker) tilgjengelig på plattformen, så det finnes definitivt noe for alle - både for meg selv og mine barn. En annen positiv opplevelse ved bruk av Nextory var muligheten til å kunne skifte mellom lesing på mobiltelefon eller nettbrett, samt høre på lydboken når som helst. Jeg setter pris på fleksibilitet når jeg skal velge hvordan jeg ønsker å konsumere innholdet. Det var også hyggelig at man fikk gratis 30 dagers prøvetid slik at man kan teste virkelig før eventuelt abonnementskjema signeres. Alt i alt tror jeg at dette vil være en flott tjeneste for de som liker litteratur enten den blir oppelest til dem eller om man delegerer prosessen selv!


Andre så også på