Hvorfor det er viktig for deg å ha et godt gamingbord

Hvorfor det er viktig for deg å ha et godt gamingbord
Nettbutikker

Tenk på det beste gamingbordet, ikke bare som et stativ for spill-PCen din og dens eksterne enheter, men som en ergonomisk investering. Når du tenker på ergonomi, tenker du sannsynligvis på en god gamingstol, men dersom du parer den med et godt gamingbord vil du kunne oppnå den beste komforten.

Når det kommer til å velge det beste gaming bordet, bør du vurdere om du vil sitte, stå eller kunne gjøre begge deler. Det har sine fordeler å variere mellom de to. Derfor kan et elektrisk stående bord eller et konverterbart skrivebord være bedre for deg.

Du må også tenke på hvor mye plass du trenger til gamingmonitorene og gamingtastaturet, og om du vil at PCen skal kunne plasseres på skrivebordet. Ønsker du et skrivebord som også har utskjærte hull for alle kablene? Noen gamingbord tilbyr en rekke kvalitetsfunksjoner, selv om du sannsynligvis må betale en mer for disse egenskapene. Tro oss, det kan likevel være bedre enn å kjøpe billig og måtte bytte ut hele skrivebordet hver åttende måned.

Hva du bør se etter i et gamingbord

Hvis du aldri har eid et PC-bord før og dette er ditt første kjøp trenger du ikke å bekymre deg. Det burde ikke være vanskelig å finne det ideelle skrivebordet for deg. Det er mange alternativer, start med anbefalingene våre ovenfor, noe som vil gjøre det enkelt å velge så lenge du vet hva du vil ha fra skrivebordet.

Første steg. Få klarhet i hva du vil ha fra gamingbordet ditt. Tross alt tilbyr forskjellige modeller forskjellige funksjoner. Noen er designet for tung last, andre har porter og kabelorganisasjonsløsninger, og andre er ganske enkle. Så hvis du vet hva du trenger, kan du begrense valgene dine betydelig. Et skrivebord med RGB-belysning og ekstra porter vil ikke nødvendigvis gjøre noe for deg hvis du har et komplisert system.

Husk at det fortsatt finnes andre ting du må tenke over. Hvor mye overflate trenger du og hvor mye plass har du? Trenger du en høydejusterbar enhet, eller er du fornøyd med en som passer til alle høyder? Vil du utvide oppsettet og trenger en moduloppbygget skrivebord med tilbehør som du kan kjøpe senere. Sjekk også ut ReviewsBird for annen interessant informasjon.

Tenk også på kvaliteten på materialene. Hvis du kjøper et skrivebord med en glassplate, må du sørge for at det ikke kollapser under vekten av utstyret ditt etter bare et år eller to. Hvis du vil minimere karbonavtrykket ditt, kan du finne en modell som er miljøvennlig.

Totalt sett handler dette ikke bare om bygging, pris og funksjoner. Du bør også være oppmerksom på størrelse, høyde, materialer, ergonomi og ekspansjonsmuligheter. Hvis du tar alt dette i betraktning er du garantert å finne det perfekte skrivebordet for deg.

Hva er den beste størrelsen for et gamingbord?

Det finnes forskjellige størrelser på gamingbord, for det meste opptil rundt 60 x 30 tommer, med 40 x 30 tommer som en annen populær størrelse. Hvilken størrelse du foretrekker, avhenger for det meste av hvor mye plass du har tilgjengelig og hvor mange skjermer du vil ha på det.

Trenger jeg et sittende/stående gamingbord?

Det har vært mye snakk i det siste om hvordan vår stadig mer stillesittende livsstil kan være skadelig for helsen vår. Hvis du tilbringer mye av arbeidsdagen din sittende og deretter sitter i timevis om kvelden og spiller favorittspillene dine, vil du sannsynligvis ikke få mye mosjon, noe som er dårlig.

Det betyr likevel ikke at du nødvendigvis trenger et stående bord, for bare å stå hele dagen og hele natten er heller ikke bra for deg. Å holde deg i bevegelse i er målet. Selv om du har et stillesittende skrivebord, kan du holde deg frisk ved å bytte stilling regelmessig og reise deg opp med jevne mellomrom.

Et kontorbord som lar deg bytte mellom de to posisjonene er ideelt, da det gir fordeler som å kunne veksle mellom begge posisjoner og oppfordrer deg til å bytte mellom å sitte og stå. De trenger heller ikke å være latterlig dyre. Husk også på å tenke over hvor det skal passe inn i rommet, trenger du for eksempel en hjørnepult?

Er et gamingbord verdt det?

Det avhenger av hva du mener med et gamingbord. Det kan virkelig være verdt å ha et tilpasset skrivebord som er ideelt for både skjermen, tastaturet og musen, i det minste fra et ergonomisk perspektiv. Å balansere utstyret ditt på en kommode som du ikke kan sette føttene under, er forferdelig for holdningen din, og det hjelper heller ikke å sitte ved et spisebord.

Dedikerte gamingbord kan imidlertid være nyttige ettersom de har kabeladministrasjon for eksterne enheter og strømkabler i tillegg til å ha plass til en full musematte. RGB på et gamingbord? Vel, det er kanskje ikke verdt det. Det finnes mange nettbutikker som selger både gamingbord, gamingstoler, gamingtastaturer, etc. i henhold til dine behov.

Mer Nettbutikker