Hvorfor det er viktig for deg å ha et godt gamingbord

Det beste gamingbordet er ikke bare et stativ for gamingpcen din og andre enheter. Et gamingbord er først og fremst en investering og en billett til et bedre spillopplevelse. Når det gjelder ergonomi, så tar gamingstoler det meste av ansvaret, men bare tenk hva du kan oppnå ved å kombinere et godt bord og stol. Komfort og støtte, høres ikke dette bra ut?

Når du begynner å vurdere et kjøp av bordet for gaming, bør du vurdere om du vil sitte, stå eller kunne gjøre begge deler. Å kunne variere posisjonen sin over lang tid har større fordeler enn du tror. Derfor kan et elektrisk stående bord eller et konverterbart skrivebord være bedre for deg.

En viktig faktor i planlegging av kjøpe et gamingbord er selvfølgelig plass, hvor mye har du av den? Det finnes både store og små, det finnes de som kan utvide seg om det er behov. Det finnes de som har spesielle hull for å få orden på alle kablene. Du vil alltid kunne finne gamingbord som tilbyr en rekke kvalitetsfunksjoner, men da må du som regel betale mer for disse egenskapene. Det er opp til deg hva du velger, for alle vi har ulike budsjetter og prioriteringer, men det fortsatt vil anbefales å velge et bord av god kvalitet, og ikke en som faller sammen og drar med seg all utstyr.

Hva du bør se etter i et gamingbord

Om du pleide å bruke en gammel skrivebord eller game ved spisebordet, men nå er klar til å oppgradere til et gamingbord, så er vi her for å hjelpe det. I prinsipp skal det ikke være så vanskelig å finne den ideelle versjonen spesielt for deg. Du får mange alternativer, til alle slags prisklasser, alt du må gjøre er å velge.

Om du lurer på hvor du skal starte søket, så er svaret: behov. Tenk over hva du vil ha ut av gamingbordet ditt. Hvilke funksjoner kan være nyttige og relevante for deg, og hvilke er unødvendige. Noen av modellene er designet for å tåle mye vekt, noen har praktiske porter, noen har kabelorganisasjonsløsninger og noen er bare helt enkle. Om du vet hva du trenger og ikke, kan du begynne å forkorte ditt liste av alternativer og komme et steg nærmere valget ditt.

Men du er ikke helt der ennå, la oss snakke litt om plass. Hvor mye overflate trenger settet ditt og hvor mye plass har du tilgjengelig på rommet? Skal du ha en modell som lar deg justere høyden eller er det greit for deg at det er som det er? Har du planer om å kjøpe mer utstyr etterhvert og trenger et bord som vil kunne gi plass og oversikt til alt du trenger? Har du tenkt på hyller eller skuffer for oppbevaring? Trenger du plass til mat og drikke, som snacks og energidrikk når du gamer? Sjekk også ut ReviewsBird for annen interessant informasjon.

Typen av materiale og kvaliteten på den er ekstremt viktig. Gamingbord laget av glass, men er det noe vi vil anbefale? Nei. Det er upraktisk og veldig farlig. Tenk på all den vekten som blir plassert på et slikt bord, og kollapser den, vil gamingutstyret ditt kanskje bli ødelagt.

Totalt sett handler dette ikke bare om bygging, pris, funksjoner og utseende. Du bør også være oppmerksom på størrelse, høyde, materialer, ergonomi og ekspansjonsmuligheter. Hvis du tar alt dette i betraktning er du garantert å finne det perfekte skrivebordet for deg til slutt.

Trenger jeg et sittende/stående gamingbord?

Det er alltid mye snakk om hvordan vår stadig mer stillesittende livsstil kan være skadelig for helsen vår. Hvis du tilbringer mye av arbeidsdagen din sittende og deretter sitter i timevis om kvelden og spiller favorittspillene dine, vil du sannsynligvis ikke få mye mosjon, noe som er dårlig for deg og helsa.

Men betyr dette at du absolutt må ha et stående skrivebord da? Egentlig ikke. Om budsjettet tillater det, kan det være en god investering for deg. Men dersom du ikke vil bruke mye penger, må du passe på å ha god selvdisiplin og huske å ta pauser hver time for å bevege litt på seg.

Er et gamingbord verdt det?

Alle vi er unike og har forskjellige behov, men vi vil si at det generelle svaret på dette spørsmålet er ja. Planlegger du å bruke mange timer bak skjermen daglig, vil du nok være takknemlig til deg selv om du velger å gå for et gamingbord. Å være komfortabel og ha møbler som støtter ryggen vil bidra til en forbedret opplevelse.

Dedikerte gamingbord kan imidlertid være nyttige ettersom de har kabeladministrasjon for eksterne enheter og strømkabler i tillegg til å ha plass til en full musematte. RGB på et gamingbord? Vel, det fra nå av er det opp til deg, vi håper at ved hjelp av riktige møbler klarer du å skape et fantastisk gaming miljø hjemme. Det finnes mange nettbutikker som selger både gamingbord, gamingstoler, gamingtastaturer, etc. i henhold til dine behov.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre