Hvilken gamingstol bør jeg velge for gaming?

Hvilken gamingstol bør jeg velge for gaming?
Nettbutikker

Grunnen til at vi anbefaler disse gamingstolene er på grunn av den gode holdningen de ofte fremmer. Det er viktig å være oppmerksom på ryggraden din, fordi det er den eneste du har til Singularity rammer. På ReviewsBird kan du lese om gamingstoler.

Når du velger den beste gamingstolen for deg, kan du være sikker på at din mest verdsatte besittelse er i gode hender - nei, ikke din nye grafikkprosessor, men din mye mer verdifulle kropp. Hvorfor bruke mye penger på et ekstremt gaming system for PC bare for å forsømme helsen din?

Din holdning

Imidlertid kan mange av de beste gamingstolene føles som overkompensasjon: Wannabe racing-bøtteseter og gamingstoler med sataniske runer blir stadig mer populære. Vi har sørget for at du også kan finne frem til noen elegante kontorstoler der ute, som for eksempel den fantastiske Herman Miller X Logitech G. Uansett hvilken vei du går, vær oppmerksom på holdningen din. Det er kanskje ikke øverst på listen din hvis du skal på en ti timers ekspedisjon, men vi anbefaler at du ikke ser bort fra ergonomi.

Vi har testet dusinvis av gamingstoler fra de mest populære selskapene for å hjelpe deg med å finne et luksuriøst og rimelig alternativ. Så ta en titt på listen og skjem bort baken din med noe spesielt. Ellers kan en billig gamingstol være akkurat det du trenger.

I følge de nyeste artiklene om effekten av å sitte i en lengre periode og våre eksperimenter med stående skrivebord, så kan man lett tenke at PC-spillere ikke er så begeistret for den vanlige stolen lenger.

Dette er likevel ikke tilfellet.

Som spillere og kontorarbeidere bruker vi en betydelig del av dagen vår på å sitte lenge foran en skjerm. Siden dette er noe de fleste av oss ikke har noen planer om å endre så er det selvsagt fornuftig med en god stol. Så vi bestemte oss for å finne en.

Ja, vi vet at det ikke er bra for oss å sitte i lange perioder. Realiteten er likevel at det er like ille for oss å stå for lenge, så svaret er å bevege på oss. Ta pauser, reise deg opp og beveg deg minst hver time. Eller endre posisjonen din fra å stå til å sitte hver time, slik at du heller ikke står for lenge.

Når du skriver og jobber på datamaskinen, trenger du en mer oppreist holdning slik at du kan opprettholde en nøytral ryggradsposisjon og la stolen støtte deg, men når du bytter til spillmodus, kan det være lurt å lene deg litt tilbake for å slappe av i korsryggen i en stol som gir deg god støtte i den posisjonen. Det er altså viktig å ha en låsbar rygg og / eller litt spenningskontroll.

En annen funksjon du bør se etter er en glidebryter for setet, selv om dette har ofte bare finnes på dyrere modeller. Dette gjør at du kan flytte seteposisjonen fremover eller bakover i forhold til ryggstøtten.

Er gamingstoler virkelig verdt det?

De beste gamingstolene vil fullføre PC-oppsettet og gjøre det til mer enn bare et estetisk synspunkt. Siden du sannsynligvis vil sitte foran datamaskinen din i timevis, vil de også gi deg den støtten du trenger for å holde ryggraden sunn.

Du kan finne gode og dårlige eksempler på begge deler, og tro oss, det finnes mange. Noen kontorstoler er gode for spill og omvendt, og det finnes også "kontorstoler" som Herman Miller Embody som lander et sted imellom arbeidsstol og gamingstol.

I virkeligheten handler det om å finne den rette for deg og dette ender ofte opp med å være en gamingstol da disse både er stilige og komfortable. Dette er gode grunner for å velge en slik. Bare sørg for at du ikke ofrer komfort og ergonomi for stil og design.

En billig kontorstol kan være et godt valg hvis du vil spare penger og sitte komfortabelt.

Er gamingstoler bra for holdningen din?

De beste gamingstolene er bra for deg og ryggen din. Når det kommer til utformingen av en stol, er lumbalstøtten avgjørende. Det første du bør se etter i en ny gamingstol er om den har innebygd støtte for å hjelpe kroppen din med å opprettholde en ideell holdning. Noen kommer også med lumbale støtteputer som har visse funksjoner. Multi-justerbare armlener, polstring og generell stil er også viktig; Husk at disse funksjonene ikke er billige.

Passer en gamingstol til enhver kroppstype?

Ulike stolmodeller er designet for å passe til forskjellige kroppsstørrelser og vekt, så sjekk om stolen passer. Vær også oppmerksom på setets bredde og dybde. Noen stoler har ulike ideelle sitteposisjoner, men det avhenger av høyden og lengden på beina til den som skal bruke den.

Gamingstol for barn

Å spille videospill kan være en fin måte å lære barnet ditt å løse problemer og utvikle deres motoriske ferdigheter. Ikke bare er det morsomt å spille, men det kan også være veldig lærerikt. En gamingstol er et av de beste verktøyene du kan gi barnet ditt for å motivere dem til å lære. Få barnet ditt til å føle seg som en virkelig del av lekeopplevelsen med den perfekte stolen. En ekstra fordel er at de beste gamingstolene også kan brukes til andre aktiviteter som lesing og avslapping. Sørg for å sjekke ut forskjellige nettbutikker der du kan finne gode gamingstol tilbud i tillegg til tilbehør som gamingbord og gamingtastatur.

Mer Nettbutikker