Hvilken gamingstol bør jeg velge for gaming?

Du som er glad i å game, har du noen gang tenkt over hvor mange timer du tilbringer med din favoritt hobby? Vi anbefaler gamingstolene på grunn av den holdingen de ofte fremmer. Det er viktig å passe på ryggen din, spesielt om du planlegger å tilbringe flere timer i døgnet i den samme stolen. Her på ReviewsBird kan du lese om gamingstoler.

Når du skal velge den beste gamingstolen for deg, kan du være sikker på at din mest verdsatte besittelse er i gode hender. Denne ganger snakker vi ikke om din nye grafikkprosessor, men din mye mer verdifulle kropp og helse. Hvorfor bruke mye penger på et ekstremt gaming system for PC bare for å forsømme helsen din?

Din holdning

Imidlertid kan mange av de beste gamingstolene føles som overkompensasjon, spesielt når man ser på prislappen. Det er lett å forstå hvorfor mange av oss vil synes det bli litt for tullete til å investere en stor sum i en stol som er bare ment for en hobby.

Vi har en god del av gamingstoler fra de mest populære selskapene for å hjelpe deg med å finne et luksuriøst og rimelig alternativ. Så ta en titt på listen og skjem bort baken din med noe komfortabelt. Er du fortsatt ikke overbevist at en gamingstol er verdt alle pengene, kan en billig alternativ ende med å være akkurat det du trenger.

For deg som synes det blir altfor rart med typisk gamingstol i interiøret ditt, har vi sørget for at du også kan finne frem til noen elegante kontorstoler der ute, som for eksempel den fantastiske Herman Miller X Logitech G. Uansett hvilken vei du velger å gå, vær oppmerksom på holdningen din. Det er kanskje ikke øverst på listen din hvis du skal på en ti timers gamingsession, men vi anbefaler at du ikke ser bort fra ergonomi.

For deg som vil ha en oppgradering til gamingmøblene og vil alltid tenke helse først: vurder et stående skrivebord som du kan bruke som gamingbord.

År etter år i en stol

Du og mange andre av oss som er både spillere og kontormedarbeidere bruker en betydelig del av dagen vår på å sitte foran skjermen. Man har egentlig ikke mye annet valg enn å sitte når man jobber eller spiller ved pcen. Tenk over all den tiden det blir til slutt, dager blir til uker, måneder, år og tiår. Når er er klar til å akseptere det, det smarteste blir å gjøre det beste ut av situasjonen. Ryggen din og helsen generelt vil være takknemlig om du tar vare på den så tidlig som mulig. Løsningen som sagt blir en god stol, så la oss finne en.

Alle vi vet at det ikke er bra for kroppen vår å sitte i lange perioder. Samtidig er det også like ille for oss å stå for lenge, så svaret er å bevege på oss. Husk å ta pauser, reis deg opp og beveg deg minst en gang hver time. Du kan også prøve å endre posisjonen din fra å stå til å sitte hver time, slik at du ikke sitter eller står for lenge om gangen.

Når du spiller eller jobber på datamaskinen, trenger du en mer oppreist holdning slik at du kan opprettholde en nøytral ryggradsposisjon. Det blir lett gjort å lene seg fram altfor mye uten å merke det selv. Derfor kan det være lurt å lene deg litt tilbake for å slappe av i korsryggen i en stol som gir deg god støtte i den posisjonen. Det er altså viktig å ha en låsbar rygg og / eller litt spenningskontroll slik at du får den beste tilpasning for din kropp.

En annen funksjon du bør se etter er en glidebryter for setet, selv om dette har ofte bare finnes på dyrere modeller. Dette gjør at du kan flytte seteposisjonen fremover eller bakover i forhold til ryggstøtten og over lange perioder kan det ende med å hjelpe ryggen din betydelig mye.

Er gamingstoler virkelig verdt det?

Det korte svaret er “ja!”. Skal du bli en skikkelig gamer og leter etter perfekt stol for å fullføre pc-oppsette ditt er det lett å gå etter estetikk og glemme om kvalitet eller funksjonalitet. Selv om du bør absolutt også velge stolen du synes er finest, bør du også velge blant de som gir deg mest støtte.

Det finnes mange ulike valg på markedet i dag, og du kan finne både gode og dårlige stoler. Vi kan anbefale at du inkluderer kontorstoler i din liste, for selv om de ikke er designet for gaming, vil de ofte gi like god resultat. Akkurat som gamingstoler er de også designet til å støtte deg og holde ryggraden sunn selv etter mange timer bak skjermen. For eksempel, lander Herman Miller Embody stol et sted imellom arbeidsstol og gamingstol.

Stoljakten handler mest om å finne den rette for deg og dette ender ofte opp med å være en gamingstol da disse både er stilige og komfortable. Vi bare ber deg å sørge for at du ikke ofrer komfort og ergonomi for stil og design.

Hva med prisen spør du? Ja, de beste stolene koster nok litt mer, men du får også mer ut av bruket. Derimot, med tanke på dagens marked, vil du se et voksende utvalg i mange ulike priskategorier som kan være vennlige for enhver budsjett. Billig betyr ikke alltid dårlig, prøv og se selv om du får nok støtte. Hvis ikke, følg med på salg og tilbud og vi er sikre på at du ender med å finne din perfekte gaming-venn!

Er gamingstoler bra for holdningen din?

Selvfølgelig er den estetiske delen spiller en stor rolle for en gamingstol, men ellers er hele poenget med de er nettopp å være bra for holdningen og ryggen. Når du vurderer ulike modeller, tenk nøye på lumbalstøtten de gir for den er avgjørende. Har stolen en innebygd støtte som hjelper kroppen til å opprette en god holdning over lang tid?

Se nøye på modeller som kommer med lumbale støtteputer, det finnes mange av dem. Har stolen multi-justerbare armlener? Kombinasjon av utmerket stil, din favorittfarge og nyttige funksjoner kan fort bli dyre, men er ikke helsen din verdt enda mer?

Passer en gamingstol til enhver kroppstype?

Dette er et godt spørsmål. Ulike stolmodeller er designet for å passe til forskjellige kroppsstørrelser og vekt, så sjekk all informasjon om de ulike modellen og se om stolen passer akkurat deg. Vær også oppmerksom på setets bredde og dybde. Noen stoler har ulike ideelle sitteposisjoner, men det avhenger av høyden og lengden på beina til den som skal bruke den, derfor er det et godt fordel om du kan prøve stolen før du kjøper den. Du kan alltid besøke relevante butikker, prøve å sitte i stolen og deretter finne samme på nett, ofte til en bedre prislapp.

Gamingstol for barn

Enkelte videospill kan være en god måte å lære barnet ditt å løse problemer og utvikle deres motoriske ferdigheter. Dette kan bli til en både morsom og lærerik aktivitet. En gamingstol er et av de beste verktøyene du kan gi barnet ditt for å motivere dem til å lære. Få barnet ditt til å føle seg som en virkelig del av lekeopplevelsen med den perfekte stolen. En ekstra fordel er at de beste gamingstolene også kan brukes til andre aktiviteter som lesing og avslapping eller til å studere og gjøre lekser. Sørg for å sjekke ut forskjellige nettbutikker der du kan finne gode gamingstol tilbud i tillegg til tilbehør som gamingbord og gamingtastatur.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre