Nordicprint Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nordicprint

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mike King
Jeg har nylig kjøpt Nordicprint sine navnelapper for å merke klær og eiendeler. Jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres! Navnelappene var enkle å bestille, og de kom raskt ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse med Nordiprints Navnelapper

  Jeg har nylig kjøpt Nordicprint sine navnelapper for å merke klær og eiendeler. Jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres! Navnelappene var enkle å bestille, og de kom raskt i posten med gratis frakt. Det beste av alt er at lappene virkelig holder det de lover - de sitter godt fast og tåler mye slitasje. Jeg satte også stor pris på alternativet til å legge til eget bilde på noen av lappene, slik at mine barn kunne få personliggjorte navnelapper som ingen andre har maken til. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med min erfaring hos Nordicprint, og jeg vil anbefale dette selskapet til alle som trenger kvalitetsnavnelapper.


Andre så også på