Hvilken gaming-PC trenger jeg for spilling?

Hvilken gaming-PC trenger jeg for spilling?
Nettbutikker

Å kjøpe en gaming-PC trenger ikke å være en smertefull opplevelse. Hvis du velger en forhåndsbygd konfigurasjon fra merker som HP, MSI eller Alienware, kan du få mest mulig ut av gaming-PCen. På ReviewsBird kan du også lese mer om dette.

Å bygge en PC er enkelt nok, men det kan være skremmende for nye PC-spillere og frustrerende for spillveteraner som ikke vil håndtere leveringsforsinkelser på individuelle komponenter. I motsetning til hva mange tror så betyr ikke en avansert GPU som en Nvidia GeForce RTX 3090 at den nye spillsystem-PCen din automatisk er den beste. Det som betyr noe er CPU-en og hvor mye RAM og minne konfigurasjonen din har. Tross alt er selv en eldre GTX 1660 Super eller RTX 2070 fortsatt i stand til å kjøre krevende triple-A-titler.

Både gaming- og kontor-PCer bruker enten Intel- eller AMD-prosessorer og kompatible komponenter, og Intel pleide å være det klart beste valget. Men med de nye Ryzen 6000 CPUene og GPU-ene har AMD bevist at de er i stand til seriøs ytelse. Hvis du vil vite mer om de forskjellige CPUene som er tilgjengelige for gaming-PCer, kan du sjekke ut partnerne våre med de beste gaming-CPUene.

Hvordan velger jeg den beste gaming-PCen?

Når er ute etter den beste gaming-PCen nå til dags må du først ha klart for deg hva du har behov for. Tidligere ville det ha vært 100% riktig å starte fra bunnen av og bygge din egen enhet, fordi du ville ha lært mye og kanskje til og med spart litt penger. I dag er det imidlertid usannsynlig at du vil kunne finne delene, og selv om du gjør det, betaler du langt mer for dem enn din gjennomsnittlige systembygger.

Offisielle systembyggere som Corsair, Alienware, HP og Lenovo har en mye bedre sjanse til å få den bestemte CPU eller GPU du ønsker. Derfor er de ferdige PC-ene sannsynligvis det beste alternativet for å kjøpe en kraftig, moderne gaming-PC uten å vente måneder på en enkelt del eller betale store beløp til ulike forhandlere.

Systemene gir en god balanse mellom pris og ytelse, hver med sine egne spesielle funksjoner og fordeler. Ideelt sett vil gaming-PCen din ha et av de beste grafikkortene og CPUene for spill, men enten du leter etter 4K-spill eller et anstendig 1080p-system for konkurransespill, finnes det noe for enhver smak.

For å holde deg oppdatert på de nyeste oppdateringene og produktene får nettbutikker stadig inn de nyeste gaming-PCene fra de fleste store merker og produsenter for å se hvem som er raskest, hvem som kan tilby den beste byggekvaliteten og gi den beste servicen. Vi har til og med lagt merke til favorittkonfigurasjonene våre for modeller som tilbyr flere SKU-er.

Bør jeg kjøpe en forhåndsbygd gaming-PC?

En av de viktigste fordelene med å bygge en stasjonær gaming-PC er muligheten til å velge hver komponent i systemet selv. Dette gir deg muligheten til å se etter ulike tilbud på fritiden og finne den perfekte kombinasjonen av deler som passer dine budsjett- og ytelsesbehov.

Ulempen for de fleste uerfarne PC-byggere er at hele denne prosessen kan ta litt tid og kan føre til litt hodepine hvis noe går galt. Du får bare en garanti på de enkelte komponentene, ikke på den ferdige PCen. Og det er her de beste forhåndsbygde gaming-PCene skinner. Hvis du er på jakt etter en billig gaming-PC så kan forhåndsbygde alternativer ofte ende opp med å være det beste alternativet.

Er forhåndsbygde gaming-PCer god valuta for pengene?

Når du betaler ekstra for å sette opp eller kjøpe en forhåndsbygd stasjonær eller bærbar gaming-PC, betaler du for mer enn bare delene. Du betaler også for garantiservice, kundestøtte og forsikring om at systemet ble satt sammen av fagfolk. Dette er noen av tingene vi legger stor vekt på når vi velger den beste spillsystem-PCen. Vi er også klar over andre unike salgsargumenter som design, oppgraderingsalternativer og alt annet du ikke kan gjøre når du bygger din egen.

Forhåndsbygd vs. hjemmebygd gaming-PC

En av hovedfaktorene som skiller PCer fra konkurrenter er design. Forhåndsbygde systemer som Alienware Aurora R11 eller Corsair One bruker unike interne kassedesign som du ikke ville kunne kjøpe hvis du bygde din egen. Du kan trøste deg med at disse systemene er designet og bygget spesielt for konfigurasjonen din, selv om det kan bli litt tungvint å oppgradere senere.

Når vi valgte våre beste forhåndsbygde gaming-PCer, så vi på nesten alle de store produsentene og systemintegratorene for å finne den beste kombinasjonen av verdi, pålitelighet, tilbakemeldinger fra kunder, design og ytelse for forskjellige budsjetter og behov. Du kan også sjekke nettbutikker for annet tilbehør som gamingheadset og gamingmus.

Mer Nettbutikker