Norges Energi

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 4
Service 5
Pris 5
Levering 6

Totalt

5
50.0% vil kjøpe her igjen

Norges Energi

Norges Energi: Strømleverandøren som gir deg kontroll og fleksibilitet

Norges Energi er en av Norges ledende strømleverandører, og med god grunn. De har et bredt utvalg av strømavtaler som passer til ulike behov og preferanser. Uansett om du er opptatt av å spare penger, redusere miljøavtrykket ditt eller ha full kontroll på strømforbruket ditt, har Norges Energi en avtale som passer for deg.

Fokus på spotprisavtaler gir deg konkurransedyktige priser

En av tingene som skiller Norges Energi fra mange andre strømleverandører er deres fokus på spotprisavtaler. Med en spotprisavtale følger strømprisen time for time, og du betaler kun for den faktiske prisen på strømmen. Dette gir deg muligheten til å dra nytte av de laveste strømprisene og spare penger.

Spotprisavtalene til Norges Energi er svært konkurransedyktige, og de tilbyr en fast månedspris på kun 49 kr pluss 3,90 øre per kWh. Dette er en av markedets beste tilbud, og det gjør det veldig attraktivt å være kunde hos Norges Energi.

Som en del av deres fokus på spotprisavtaler, tilbyr Norges Energi også en app som gir deg full kontroll over strømforbruket ditt. I appen kan du se estimert kostnad for strømforbruket ditt hittil i måneden, samt forbruket per dag, måned og år. Du kan også følge spotprisen time for time, slik at du kan tilpasse forbruket ditt etter de billigste tidene.

Miljøvennlige alternativer for de som ønsker å redusere sitt klimaavtrykk

For de som ønsker å ta et miljøvennlig valg, tilbyr Norges Energi også strømavtaler med fornybar energi. Disse avtalene sikrer at strømmen du bruker kommer fra fornybare kilder som sol, vind og vannkraft. Dette er et flott valg for de som ønsker å redusere sitt klimaavtrykk og støtte utviklingen av fornybar energi.

En av de mest populære avtalene er Norges Energi Grønn Spot, som gir deg en pris som samsvarer med spotprisen på strømmen, samtidig som den er 100% fornybar. Dette gir deg både konkurransedyktige priser og en måte å bidra til et mer bærekraftig energisystem.

Sømløs og brukervennlig opplevelse fra bestilling til kundeservice

Å være kunde hos Norges Energi er ikke bare økonomisk gunstig og miljøvennlig, det er også en svært brukervennlig opplevelse. Bestilling av strømavtale og eventuell tilleggstjenester skjer enkelt og greit på deres nettsider.

Norges Energi har også en pålitelig og vennlig kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller bekymringer. De har et rykte for å være raske til å svare og løse eventuelle problemer som oppstår. Så du kan være trygg på at du vil bli tatt vare på som kunde hos Norges Energi.

"Strøm er ikke bare en kilde til energi, det er også en kilde til kontroll og valgmuligheter." - Ukjent

Konklusjon: Velg Norges Energi for konkurransedyktige priser og miljøvennlige alternativer

Norges Energi er uten tvil en av de beste strømleverandørene på markedet. Med deres fokus på spotprisavtaler, konkurransedyktige priser og miljøvennlige alternativer, gir de deg kontroll og valgmuligheter når det kommer til strøm.

Med en enkel og brukervennlig bestillingsprosess og pålitelig kundeservice, kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde hos Norges Energi. Enten du er ute etter å spare penger eller redusere ditt klimaavtrykk, har Norges Energi en avtale som passer for deg.

Velg Norges Energi i dag og opplev kraften av kontroll og valgmuligheter når det gjelder strøm!

Vi vil gjerne høre din mening! Har du brukt Norges Energi som strømleverandør? Legg igjen en anmeldelse og del din opplevelse med oss og andre potensielle kunder.

Informasjon

Markens gate 34
4606 Kristiansand
Markens gate 34
Norge
kundeservice@norgesenergi.no
31100080

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

W
Wehner 1 år siden
8
Jeg nylig prøvde tjenestene til Norges Energi og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De har virkelig levert billig strøm uten å gå på kompromiss med kvaliteten på noen som...
R
Runar 6 måneder
2
Strømmåler ble byttet i en bolig jeg leide.

Det ble lest av feil kilowattmengde og de sendte en strømregning som tilsvarte et årsforbruk omtrent.
Det lokale strømselskapet...

Alle anmeldelser ( 2 )

Utmerket Kundetjenester Og Billig Strømpriser

Jeg nylig prøvde tjenestene til Norges Energi og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De har virkelig levert billig strøm uten å gå på kompromiss med kvaliteten på noen som helst måter. Jeg ble imponert over hvor enkelt det var å melde meg inn hos dem, alt var gjort i løpet av få minutter, og de har gitt meg mange gode fordeler siden da. Når det kommer til kundeservice så var alle representative jeg snakket med utrolig hyggelige og hjelpsomme. De besvarte spørsmålene mine raskt og effektivt, noe som gjorde hele prosessen mye lettere for meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Norges Energi til alle som ønsker en billigere strømleverandør uten at man trenger å ofre tjenestekvalitet eller kundeopplevelse.

W
Wehner 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Bytteavstrmmler

Strømmåler ble byttet i en bolig jeg leide.

Det ble lest av feil kilowattmengde og de sendte en strømregning som tilsvarte et årsforbruk omtrent.
Det lokale strømselskapet prøvde å bistå med å sende inn korrekt avlesning.

Norges Energi nektet å godta og bruke den nye informasjonen. Ble en kasteball mellom forskjellige behandlere. Noen gav falske løfter for å bli kvitt problemet selv, noen var bare sur og forbannet.

Fikk inkasso og inkassobyrået var mer støttelig enn Norges Energi.

Styr langt unna dette selskapet hvis du ønsker å sikre din egen økonomi for framtiden.

R
Runar 6 måneder
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse