Norges Energi

Alle anmeldelser

Norges Energi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Norges Energi

Vi nordmenn har generelt sett et ganske høyt strømforbruk, dette er mye på grunn av det kalde klimaet som gjør at vi er avhengig av oppvarming i huset. Vi bruker mye penger på strøm og det er derfor lurt å bruke litt tid på å finne de beste strømleverandørene. Norges Energi er en svært kjent leverandør i Norge, men hvordan finner du ut om dette er en pålitelig forhandler med gunstige priser? Her på denne siden kan du lese anmeldelser og erfaringer fra andre som allerede har kjennskap til denne leverandøren slik at du enkelt kan finne ut om dette er en forhandler som passer for deg!

Om Norges Energi
Norges Energi ble etablert allerede i 1999 og i følge selskapet selv var de da Norges første lavprisaktør. Selskapet har vært en del av Hafslund Marked siden 2004, og ble i 2017 også inkludert i energikonsernet Fortum. Og har siden da også samarbeidet med studentorganisasjonen Start UiA for å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studentene. I dag er selskapet et av Norges største strømselskap og har sitt hovedkontor i Kristiansand med rundt 140 ansatte. I følge selskapet selv er målet deres å kunne tilby alle sine kunder billig strøm og nye tjenester som kan gjøre hverdagen deres enklere. 

Produkter og tjenester av Norges Energi
Norges Energi er først og fremst en strømleverandør som tilbyr ulike strømavtaler for både bedrifter og private kunder. Du kan velge mellom 3 ulike strømavtaler som alle er uten bindingstid slik at du står fritt til å si opp avtalen når som helst dersom du ønsker å bytte til en annen leverandør. Strømavtalene de tilbyr er Strøm med 100% vannkraft som kommer med garanti for innkjøp av 100% vannkraft. Strøm til lavpris som følger spotprisen på strømbørsen, og strøm med trygghet som har mulighet for fastpris i enkelte perioder. Avtalen bli beregnet etter størrelsen på boligen din og for å finne riktig pris for deg oppgir du bare størrelsen på ditt bygg så ser du automatisk hvilken månedspris som vil gjelde for deg. I tillegg til strøm tilbyr Norges Energi også mobilabonnement. Du kan i følge de spare mye penger på mobilabonnement hos de hvis du også har strømavtale hos de. Abonnementene de tilbyr er sortert etter databruk. Du kan velge mellom pakkene Lite databruk, Medium databruk og Mye databruk. Hver pakke er oppgitt med pris med og uten strømavtale hos NorgesEnergi. Mobilabonnementene er også helt uten bindingstid og med full telenor dekning. 

Komplimenter, klager og tips om Norges Energi
Har du benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til Norges Energi? Har du eller har du hatt et mobilabonnement eller en strømavtale hos dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Her på denne siden ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste avtalene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring og opplevelse med Norges Energi. Si gjerne litt om servicen, kvaliteten, dekningen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne leverandøren.