Norges Energi Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Norges Energi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wehner
Jeg nylig prøvde tjenestene til Norges Energi og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De har virkelig levert billig strøm uten å gå på kompromiss med kvaliteten på noen som helst ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket Kundetjenester Og Billig Strømpriser

  Jeg nylig prøvde tjenestene til Norges Energi og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De har virkelig levert billig strøm uten å gå på kompromiss med kvaliteten på noen som helst måter. Jeg ble imponert over hvor enkelt det var å melde meg inn hos dem, alt var gjort i løpet av få minutter, og de har gitt meg mange gode fordeler siden da. Når det kommer til kundeservice så var alle representative jeg snakket med utrolig hyggelige og hjelpsomme. De besvarte spørsmålene mine raskt og effektivt, noe som gjorde hele prosessen mye lettere for meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Norges Energi til alle som ønsker en billigere strømleverandør uten at man trenger å ofre tjenestekvalitet eller kundeopplevelse.


Andre så også på