Duab

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Duab

Duab selger maskiner og verktøymaskiner til privatkunder og bedriftskunder. I deres store sortiment finner du blant annet trykkluftutstyr, kraftverk og snekkermaskiner fra kjente merker.

Her kan du lese mer om selskapet bak Duab, hvilke produkter og tjenester du kan forvente å finne og lese andre brukeres anmeldelser og meninger for å danne deg din egen mening om det er den rette butikken for deg.

Om selskapet

Duab er en forkortelse for Drift och Underhållsteknik AB, Duab har solgt maskiner og verktøymaskiner helt siden 1990 i en liten by mellom Oskarshamn og Kalmar kallt Mönsterås. De pleier å kalle sin 2500 m2 store butikk for en lekebutikk for voksne.

Siden oppstarten har Duab investert mye i å tilby komplette løsninger for sine kunder. De har en B2B (business-to-business) avdeling fokusert på å yte service til sine bedriftskunder på best mulig måte. I tillegg til å selge produkter og tjenester fra noen av de mest kjente merkene, har Duab utviklet egne merker kalt Hawk, Duab-Power og Drift-Air. Fra deres store lager sendes det ut en stor mengde pakker til alle kunder daglig, de har en stor mengde produkter konstant på lager for å sikre korte leveringstider.

Duab er aktiv i foreningslivet og har blant annet vært gullpartner med IK Oskarshamn.

Produkter og tjenester

Hos Duabs nettbutikk tilbys du en komplett løsning, målet er at du skal kunne finne alt til drift og vedlikehold på ett og samme sted, du finner blant annet maskiner, verktøymaskiner, arbeidsklær, verneutstyr, strøm og belysning, vanning, griller og svømmebasseng.

Dersom du som gründer har en tendens til å gå tom for forbruksmateriell i jobben din, tilbyr Duab en påfyllingsløsning der de sørger for at du som kunde alltid har riktig artikkel og i riktig mengde. Tjenesten Refill utvikles hele tiden og du som kunde kan være med og påvirke slik at det passer deg best mulig.

Helt siden starten i 1990 har Duab hatt et serviceverksted, hvor de daglig jobber med reparasjoner, servicearbeid, installasjoner, tar seg av vedlikeholdsspørsmål og garantisaker. Du kan få hjelp og råd fra serviceverkstedet uansett om du er privat- eller bedriftskunde.

Duab har detaljerte guider på nettsiden deres, hvis du vil lære mer om bil- og kjøretøypleie kan du lese guidene deres om hvordan du vasker kjøretøyet ditt på beste måte, hvordan du skifter dekk og hvordan du velger riktig høytrykksvasker for din bil. Du finner også veiledninger som forklarer hva lumen er og hvordan du måler det, hva du bør tenke på når du skjærer opp et dyr og hvordan du sliper sagkjedet på motorsagen din.

Meninger og anmeldelser

Med lang erfaring med både privat- og bedriftskunder har Duabs produkter, tjenester og helhetlige løsninger blitt et vinnende konsept blant kundene. Mange kunder nevner den eksepsjonelle servicen de tilbyr på alle varene de selger, du kan enkelt få tips og råd direkte på e-post eller over telefon om hvordan du tar vare på produktene dine for å optimere ytelsen og forlenge levetiden. Duab har hatt stort fokus på å tilby produkter i så mange og store kategorier som mulig, dette setter kunder som ønsker å finne alt på ett sted.

Handler du eller firmaet du jobber for hos Duab? Eller kanskje du har vært i kontakt med deres verksted for å få hjelp og assistanse? Legg igjen en anmeldelse her på siden vår for å hjelpe alle andre brukere med å danne seg en mening om Duab er den rette butikken for dem.

Fortsett å lese, sammenlign og anmeld selskaper på ReviewsBird, du kan finne alt fra forsikring til kosthold og helse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Daron Lubowitz 1 år siden
9.5
Jeg har nylig handlet hos Duab, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget av maskiner og verktøy som de tilbyr. Jeg var på jakt etter et spesielt produkt fra en kjent merkevare, og jeg f...

Alle anmeldelser ( 1 )

Opplevde førsteklasses verdier hos Duab!

Jeg har nylig handlet hos Duab, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget av maskiner og verktøy som de tilbyr. Jeg var på jakt etter et spesielt produkt fra en kjent merkevare, og jeg fant det raskt på deres nettside. Det som virkelig skilte seg ut for meg var kunnskapen til de ansatte. De kunne svare på alle mine spørsmål om produktet, samt gi meg gode råd om andre produkter som kunne være relevante for mitt prosjekt. De var veldig tålmodige med meg, til tross for min begrensede kunnskap innenfor dette feltet. En annen positiv opplevelse var den raske leveransen av produktene mine. Jeg fikk dem sendt hjem til døra mi dagen etter bestilling - det hadde jeg ikke ventet! Hos Duab får du virkelig mye for pengene dine med sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter fra velkjente merker- og selvfølgelig kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg når du trenger det!

D
Daron Lubowitz 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!