Varmeokonomi Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Varmeokonomi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Annamae
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Varmeøkonomi AS. Som kunde som var på jakt etter det perfekte peiskjøpet, ble jeg møtt med utrolig profesjonell og vennlig service fra deres kvalifiserte ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Profesjonell Service , Høy Kvalitet Produkter & Gode Priser

  Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Varmeøkonomi AS. Som kunde som var på jakt etter det perfekte peiskjøpet, ble jeg møtt med utrolig profesjonell og vennlig service fra deres kvalifiserte fagfolk. De veiledet meg gjennom hele prosessen - fra planleggingsstadiet til levering og montering av peisen. Det var spesielt imponerende å se hvor kunnskapsrike de ansatte var om merkevarer som ILD, Jøtul, Norsk Kleber, Planika og Scan. Jeg følte meg virkelig ivaretatt av selskapets ekspertise, og i stand til å ta en informert beslutning om mitt kjøp. Samtidig som produktene er av høy kvalitet, så vil jeg også trekke frem den gode prisen på mine produkter samt hurtighet for leveringen. Så hvis du er ute etter et profesjonelt firma når du skal realisere dine drømmer om smarte Ildsteder eller Peiser så kan jeg absolutt anbefale at du tar turen innom Varme-Økonomi AS.


Andre så også på