Duab Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Duab

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Daron Lubowitz
Jeg har nylig handlet hos Duab, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget av maskiner og verktøy som de tilbyr. Jeg var på jakt etter et spesielt produkt fra en kjent merkevare, og jeg fant det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Opplevde førsteklasses verdier hos Duab!

  Jeg har nylig handlet hos Duab, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget av maskiner og verktøy som de tilbyr. Jeg var på jakt etter et spesielt produkt fra en kjent merkevare, og jeg fant det raskt på deres nettside. Det som virkelig skilte seg ut for meg var kunnskapen til de ansatte. De kunne svare på alle mine spørsmål om produktet, samt gi meg gode råd om andre produkter som kunne være relevante for mitt prosjekt. De var veldig tålmodige med meg, til tross for min begrensede kunnskap innenfor dette feltet. En annen positiv opplevelse var den raske leveransen av produktene mine. Jeg fikk dem sendt hjem til døra mi dagen etter bestilling - det hadde jeg ikke ventet! Hos Duab får du virkelig mye for pengene dine med sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter fra velkjente merker- og selvfølgelig kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg når du trenger det!


Andre så også på