Gullbanken Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gullbanken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carol Howe
Jeg har nylig kjøpt gull fra Gullbanken og jeg er svært fornøyd med min opplevelse. Fra begynnelsen av var det tydelig at kundeservice var deres prioritet, da de behandlet meg med respekt og tålmod...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En glitrende opplevelse med Gullbanken

  Jeg har nylig kjøpt gull fra Gullbanken og jeg er svært fornøyd med min opplevelse. Fra begynnelsen av var det tydelig at kundeservice var deres prioritet, da de behandlet meg med respekt og tålmodighet. De la ut alle kostnadene på en klar måte, uten å inkludere skjulte gebyrer - som virkelig satte pris på. Det faktum at transaksjonen var fullforsikret ga meg ekstra trygghet når det kom til leveringen av produktet mitt. Jeg følte meg i gode hender hele veien gjennom prosessen, takket være den høyeste grad av sikkerhet som ble garantert før jeg signerte kontrakten. Alt i alt vil jeg anbefale Gullbanken til alle som ønsker å kjøpe eller selge gull. De holder seg tro til sine løfter om god kundesupport, ingen skjulte kostnader, full forsikring og en stor mengde fornøyde kunder!


Andre så også på