Torn Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Torn

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Garry West
Jeg har nylig handlet hos Tørn og opplevelsen min var veldig positiv. Jeg fant ut om butikken via anbefaling fra en venn, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget av byggevarer er imponerende, selv om de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Topp opplevelse hos lavprisbyggematerialets-mekka

  Jeg har nylig handlet hos Tørn og opplevelsen min var veldig positiv. Jeg fant ut om butikken via anbefaling fra en venn, og jeg ble ikke skuffet. Utvalget av byggevarer er imponerende, selv om det kan variere ganske mye fra dag til dag. Men prisen på produktene er virkelig uslåelig - du kan spare masse penger ved å kjøpe her! Det er også flott at Tørn jobber med overskuddsvarer fra store byggevarehus og distributører for å drive virksomheten sin - dette gjør at man føler seg litt mer miljøbevisst når man handler. Jeg synes også kundeservicen hos Tørn var flott. De ansatte spurte meg hva jeg trengte hjelp til og ga meg gode råd om hvilke produkter som ville passe best til mitt prosjekt. Selv om køen i butikken kunne være lang noen dager, ble alle kunder behandlet høflig og effektivt. Alt i alt hadde jeg en toppopplevelse hos Tørn, og det kommer uten tvil å bli min go-to-butikk når det kommer til billigmen-nye-byggevarer!


Andre så også på