IKKE Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

IKKE

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pink McKenzie
Jeg har nylig handlet hos IKKE. Jeg ble imponert over utvalget av merkevarer, som inkluderte Samsøe Samsøe, Gestuz og Wood Wood, blant mange andre. Kundeservicen var også utmerket – de ansatte var ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  IKKE - Et Unikt Motesenter

  Jeg har nylig handlet hos IKKE. Jeg ble imponert over utvalget av merkevarer, som inkluderte Samsøe Samsøe, Gestuz og Wood Wood, blant mange andre. Kundeservicen var også utmerket – de ansatte var hjelpsomme og vennlige. Produktene jeg kjøpte leverte opp til forventningene mine når det gjelder kvalitet og design. Det eneste negative er at prisene kan være litt høyere enn i andre butikker. Men med tanke på de unike merkene som selges her, ser jeg verdien i å investere litt ekstra. Alt i alt vil jeg anbefale IKKE til alle motebevisste mennesker som leter etter produkter fra spennende designermerker.


Andre så også på