Gullshoppen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gullshoppen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Boyle
Jeg har nylig kjøpt forlovelsesringer hos Gullshoppen og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Kundeservicen deres var førsteklasses, de var veldig hjelpsomme i å veilede meg gjennom hele prose...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde kunder med flotte forlovelsesringer - En positiv anmeldelse av Gullshoppen AS

  Jeg har nylig kjøpt forlovelsesringer hos Gullshoppen og jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Kundeservicen deres var førsteklasses, de var veldig hjelpsomme i å veilede meg gjennom hele prosessen. Det som overrasket meg mest var den store rabatten de tilbød på ringene jeg ønsket å kjøpe. De ble solgt til en pris som var 40-60% billigere enn hva jeg hadde funnet andre steder. I tillegg fikk vi graveringen og frakten inkludert i prisen. Ringene selv er av høy kvalitet og ser fantastiske ut, akkurat slik jeg hadde håpet på. Jeg setter også pris på at de blir levert i en pen gaveeske, noe som gjør det enda mer spesielt når man skal gi dem videre. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Gullshoppen AS for alle som ser etter vakre smykker til gode priser combined with great customer service.


Andre så også på