Diamanthuset Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Diamanthuset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Beatty
Jeg nylig kjøpte et smykke fra Diamanthuset, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Utvalget av diamanter, edelstener, gull og sølv var imponerende - det var virkelig noe for en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk shopping-opplevelse hos Diamanthuset

  Jeg nylig kjøpte et smykke fra Diamanthuset, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Utvalget av diamanter, edelstener, gull og sølv var imponerende - det var virkelig noe for enhver smak! Jeg verdsatte også det faktum at de hadde et stort utvalg av priser å velge mellom, slik at du kan finne en god deal uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten. Kundeservicen var også fantastisk. De ansatte var så hjelpsomme og tålmodige når jeg spurte om forskjellige typer smykker og deres funksjoner. Selv om disse smykkene ikke er billig, følte jeg meg aldri presset til å kjøpe noe som oversteg mitt budsjett eller stil. Endelig vil jeg bemerke frakten deres - den var super rask! Jeg fikk pakken min bare noen dager etter bestillingen min online. Samlet sett hadde jeg en flott opplevelse hos Diamanthuset og ville definitivt kjøpe fra dem igjen i fremtiden.


Andre så også på