Daniel Wellington Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Daniel Wellington

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eino Predovic
Daniel Wellington er en fantastisk butikk! Jeg bestilte en sølvklokke på nettet forrige uke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet mitt. Klokken hadde en veldig elegant design, og materiale...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk butikk for tidløse klokker & smykker

  Daniel Wellington er en fantastisk butikk! Jeg bestilte en sølvklokke på nettet forrige uke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet mitt. Klokken hadde en veldig elegant design, og materialet så ut til å være av høy kvalitet med god holdbarhet. Frakten var rask, og pakken kom godt beskyttet i feilfri tilstand. Jeg liker også at de har et bredt utvalg av smykker og tilbehør som går bra sammen med klokkene. Prisene kan virke litt høye sammenlignet med andre urbutikker på markedet, men det faktum at materialene er i god kvalitet gjør helt klart opp for dette. Alt i alt ville jeg anbefale Daniel Wellington på det sterkeste hvis du leter etter et stilfullt armbåndsur eller smykke som vil hjelpe deg å fullføre ethvert antrekk. Takk skal du ha!


Andre så også på