YouGov Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

YouGov

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Crist
Jeg kjøpte nylig en tjeneste fra YouGov, og jeg er imponert over det de tilbyr. De gir høykvalitets merkevareovervåking, analyse av merkevarehelse, publikumsprofiler og markedsundersøkelser. Det va...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positive erfaring med YouGov

  Jeg kjøpte nylig en tjeneste fra YouGov, og jeg er imponert over det de tilbyr. De gir høykvalitets merkevareovervåking, analyse av merkevarehelse, publikumsprofiler og markedsundersøkelser. Det var veldig nyttig å bruke deres Living Consumer Intelligence for å oppdage hva mine kunder faktisk tenker på produktene mine. What really stood out to me was how user-friendly the platform is - I was able to navigate through it without any difficulties and found what I needed easily. Overall, my experience with YouGov has been positive, and I highly recommend them to anyone looking for reliable market research services.


Andre så også på