Wondershare Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Wondershare

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Virgie Hansen
Jeg kjøpte Wondershare-produktet for en stund tilbake, og jeg kan bare si at det var en flott opplevelse. Det er et selskap som fokuserer på kreativitet, produktivitet og verktøy for å gjøre livet ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Wondershare - Et Trygt Valg For Kreativitet & Produktivity

  Jeg kjøpte Wondershare-produktet for en stund tilbake, og jeg kan bare si at det var en flott opplevelse. Det er et selskap som fokuserer på kreativitet, produktivitet og verktøy for å gjøre livet ditt lettere. Fra begynnelsen av var alt veldig klart og organisert på deres nettside. Jeg kunne finne den informasjonen jeg lette etter raskt og enkelt takket være god navigering på sidene. Under hele prosessen med kjøp av produkt fra nettstedet følte jeg meg trygg og beskyttet. Det jeg likte best med dette selskapet var deres gode kundestøtte. De svarte aldri sent, selv i helgene! Hjelpen de ga meg da jeg hadde noen spørsmål om programvaren min ble løst umiddelbart. Produktene de har å tilby er også fantastiske! De har produkter som passer for alle nivåer av teknisk kunnskap; enten du er nybegynner eller ekspert vil du finne noe som passer dine behov. Alt i alt hadde jeg en utmerket opplevelse hos Wondershare - det er absolutt et firma å stole på når man trenger hjelp innenfor kreativitetsapplikasjoner, produktivitetsløsninger eller annet relevant materiale!


Andre så også på