WeVideo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

WeVideo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jamie
Jeg har nylig prøvd WeVideo-plattformen for å lage en presentasjon og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Verktøyene som tilbys på plattformen gjorde det mulig for meg å legge til avanserte effek...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fremragende løsning for interaktive videoopplevelser

  Jeg har nylig prøvd WeVideo-plattformen for å lage en presentasjon og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Verktøyene som tilbys på plattformen gjorde det mulig for meg å legge til avanserte effekter og animasjoner i videosammendraget mitt. Det var utrolig lett å navigere rundt på websiden, og video-editorvinduet hadde en intuitiv design som fikk prosessen til å gå smertefritt. Jeg verdsetter også at programmet tillot enkel importering fra sosiale medieplattformer, hvilket faktisk sparer tid mens du jobber videre i prosjektet. Med WeVideos verktøy kan man skape responsbakgrunn fra publikum ved bruk av deres kommentarfelt- eller quiz-funksjon under visningen av videoklippet som jeg syns er ganske innovativt. Samtidig kunne jeg vurdere presteringstall basert på data-drevne analyser etter kun én gang sendt innholdet. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale WeVideo-plattformen til alle som ønsker å lage videoer både personlig eller profesjonelt.


Andre så også på