VMware Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

VMware

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hirthe
Jeg har nylig kjøpt og brukt VMware sin virtualiseringsprogramvare for både mine desktop, servere og datasenter. Jeg vil gjerne dele min erfaring med andre brukere som vurderer å bruke denne plattf...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En allsidig programvare for virtuelle behov

  Jeg har nylig kjøpt og brukt VMware sin virtualiseringsprogramvare for både mine desktop, servere og datasenter. Jeg vil gjerne dele min erfaring med andre brukere som vurderer å bruke denne plattformen. VMware er en fantastisk programvare som gir meg muligheten til å ha alle mine applikasjoner i én samlet platform. Brukervennligheten på tvers av enheter gjør at jeg kan jobbe sømløst uten hindringer med passord eller sertifikater mellom enhetene. Funksjonene er raskt responsiv, selv når det kreves mye ressurser fra ulike applikasjoner på samme tid. Jeg setter også pris på den leverte kundeservicen fra VMware-teamet. De hjalp meg effektivt med installasjon- og oppsettprosessene over telefonen når jeg møtte tekniske utfordringer under innkjøringsfasen. Alt i alt er VMware et utmerket verktøy for bedriftsbrukere eller privatpersoner som ønsker å ha alt deres IT-arbeid i ett sted. Denne løsningen kan bidra til økt effektivitet re: arbeidsflyten; og lette administrasjonen av en komplisert IT-infrastruktur.


Andre så også på