Tuya Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tuya

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cristobal Zieme
Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Tuya Smart. Som kunde kan jeg si at denne leverandøren virkelig leverer når det kommer til å gjøre livene våre smartere. Gjennom deres IoT utviklings...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gjør Livet Ditt Smartere med Tuya Smart

  Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse med Tuya Smart. Som kunde kan jeg si at denne leverandøren virkelig leverer når det kommer til å gjøre livene våre smartere. Gjennom deres IoT utviklingsplattform knytter Tuya sammen et bredt spekter av enheter, og dette gir muligheten til å bygge standardisert interconnectivity som igjen blant annet dekker behovene til forskjellige merker, OEMs, utviklere og detaljhandelskjeder. Det er ikke vanskelig å se hvorfor så mange velger å gå for Tuyas tjenester. Ikke bare er plattformen veldig brukervennlig, men produktenes ytelse og pålitelighet er også noe som skiller dem fra andre på markedet. Ettersom jeg hadde noen spørsmål angående et produkt jeg kjøpte fra dem for en liten stund siden kontaktet jeg kundeservice. Jeg må si at servicen var upåklagelig! Personalet i kundestøtte teamet var både hjelpsomme og tålmodige ved behov - selv om mine spørsmål kunne vært ansett som dumme eller opplagt ville de svare utfyllende uten engang antydning til irritasjon eller hastverk. Alt i alt har min erfaring med Tuya Smart vært ekstremt positiv, og vil absolutt anbefale deres tjenester videre!


Andre så også på