Toluna

Alle anmeldelser

Toluna

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Toluna

Liker du å si din mening og diskutere med andre? Et diskusjonsforum er et perfekt sted å snakke med andre om et bredt spekter av emner. Men hva er det beste forumet å gå til? Et av forumene du kan besøke er Toluna. Men hva slags forum er dette? Hva slags emner vil bli diskutert her? Hvor godt vil moderatorene på dette forumet moderere nettstedet sitt og dets brukere? Vil de sørge for at det blir vennskapelige diskusjoner i stedet for argumenter? Og hvordan vil Tolunas kundeservice håndtere medlemmene av nettstedet deres og deres klager? Du kan bare undersøke dette ved å lese anmeldelser av nåværende og tidligere medlemmer av Toluna. Les anmeldelsene deres for å finne ut hva disse medlemmene synes om dette internettforumet. Disse medlemmene og deres erfaringer, meninger, anmeldelser og vurderinger kan hjelpe deg med å avgjøre om Toluna er det rette diskusjonsforumet for deg.

Om Toluna
Toluna er et diskusjonsforum du kan abonnere på. Her kan du diskutere ulike emner med andre for å se hva de synes. Du kan for eksempel snakke om hvordan favorittfotballklubben din vant eller tapte en kamp. Men du kan også diskutere et nytt klesmerke og hvordan det kan erobre verden eller ikke. En meningsmåling kan brukes til å fortelle andre hvilke av alternativene som gjelder for deg, eller for å se hvor mange som velger ett av alternativene deres. Et eksempel er spørsmålet om du har lyst til å reise rundt i verden og hvorfor (ikke). Selvfølgelig kan du selv også starte en diskusjon om å åpne en meningsmåling. Andre personer kan svare på emnet ditt. På den måten vil du lære om historier og synspunkter du ikke engang hadde tenkt på. På belønningssiden deres kan du vinne gavekuponger og annet ekstrautstyr. Kupongene kan brukes i butikker som Zalando, iTunes, Decathlon og mange andre. Toluna har også ulike spørreskjemaer du kan ta del i.

Tjenester av Toluna
For å bli en del av diskusjonene og avstemningene på Toluna, må du bli medlem av nettbutikken deres. Du kan gjøre dette ved å abonnere på nettsiden deres. De vil gjerne vite ditt fornavn, etternavn, fødselsdato, kjønn, land og brukernavn. Du må være 16 år eller eldre. Og du må godta å motta vanlige spørreskjemaer. hvis du har spørsmål eller støter på problemer, kan du kontakte Tolunas kundeservice. De har som mål å tilby sine brukere en plattform der folk kan dele sine meninger. På denne måten kan de åpne for diskusjon mellom partene.

Les anmeldelser av andre tjenester.

Erfaringer med Toluna
Er du eller har du vært medlem av Toluna? Da vil vi gjerne vite mer om din erfaring med dette forumnettstedet. Hvor enkelt var det å abonnere på nettsiden? Har du noen gang deltatt i morsomme diskusjoner på nettsiden? Hvilke meningsmålinger husker du fortsatt? Hva synes du om de andre medlemmene på nettstedet? Og er du fornøyd med måten Tolunas kundeserviceavdeling behandler deg på? Skriv din egen anmeldelse og fortell alle hva du synes om denne forumnettsiden.