Teachable Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Teachable

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Smith
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Teachable når jeg skulle lage og selge mine online-kurs. Denne plattformen gjorde det utrolig lett og brukervennlig å skape innholdet mitt, organisere modu...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Læreren bak vinduet kommer…

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Teachable når jeg skulle lage og selge mine online-kurs. Denne plattformen gjorde det utrolig lett og brukervennlig å skape innholdet mitt, organisere moduler og bygge min egen nettside for kursene mine. En av de beste funksjonene i Teachable er dens omfattende integrasjoner som gjør at jeg har mer kontroll over hvordan jeg kan markedsføre kursene mine ved hjelp av sosiale medier eller crowdfunding-sider. Jeg var også imponert over kundeservice-teamet som alltid svarte raskt på spørsmålene mine via chat-funksjonen. Når det gjelder pris, følte jeg at abonnementene var rimelige sammenlignet med andre tilsvarende tjenester på markedet. Det faktum at det er mulighet for gratis prøveperiode, ga meg tilliten til å velge den perfekte planen for min virksomhet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Teachable til noen som ønsker å bygge sitt eget online-kursvirksomhet. Platformen gir deg verktøyene du trenger for å lykkes både på kort og lang sikt.


Andre så også på