Soldo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Soldo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Adrian Satterfield
Jeg har nylig prøvd Soldo, og jeg må si at dette er et fantastisk verktøy for å håndtere bedriftsutgifter. Jeg elsker hvor enkelt det er å sette opp og administrere brukerkontoene for kortene som t...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Solide fordeler med Soldo: En anmeldelse av mitt førsteinntrykk

  Jeg har nylig prøvd Soldo, og jeg må si at dette er et fantastisk verktøy for å håndtere bedriftsutgifter. Jeg elsker hvor enkelt det er å sette opp og administrere brukerkontoene for kortene som tildeles ansatte. Videre gir det meg full kontroll over hvordan midlene blir brukt gjennom nettbasert rapportering og sporing av utgiftene. Soldo-kortet er også veldig praktisk å bruke. Det fungerer som ethvert annet betalingskort, men med ytterligere sikkerhetsfunksjoner som gjør at jeg føler meg trygg på at pengene mine er beskyttet mot svindel eller tap. En annen styrke ved Soldo er deres kundeservice. De var alltid veldig lydhøre overfor mine forespørsler om hjelp, og de løste problemene raskt og effektivt hver gang. Alt i alt vil jeg anbefale Soldo til enhver bedriftseier som ønsker å forenkle prosessen med utgiftsadministrasjon på en sikker måte.


Andre så også på