Skybar Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skybar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kuhlman
Jeg har nylig handlet hos Skybar og må si at jeg er veldig fornøyd med produkter og tjenester som tilbys. Som en person som liker å lage cocktailer hjemme, fant jeg et godt utvalg av utstyr som var...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Skybardetiadeg

  Jeg har nylig handlet hos Skybar og må si at jeg er veldig fornøyd med produkter og tjenester som tilbys. Som en person som liker å lage cocktailer hjemme, fant jeg et godt utvalg av utstyr som var akkurat det jeg trengte. Produktene kan også brukes som flotte gaver til andre eller bare ha stående på kjøkkenbenken for en stilfull touch. En av tingene jeg satte pris på var kvaliteten på produktene. Jeg følte virkelig at ingenting ble overlatt til tilfeldighetene når det kom til designet og håndverket bak hvert produkt. Prisene var også rimelige sammenlignet med andre lignende butikker der ute, noe som gjorde min shoppingopplevelse enda bedre. Kundeservicen hos Skybar var også meget bra. Ettersom jeg ikke er så smart, hadde jeg noen spørsmål om de forskjellige bruksegenskapene ved noen av produktene før kjøpet mitt ble foretatt.Med gåpombert betid fikk og svar p hjelpres apprat.. Det hyggelige personalet hjalp meg raskt opp med mine nevnerbeholede problemstillinger .Det ga meg ganske god tillitssykkelse iforhold tlbutgideregyldnenderutstyrov tjnsee. Alt i alt vil anbefale Skybar for alle cocktailsentusiaster der ute eller folk som ønsker å gi bort en flott gave!


Andre så også på