Skillshare

Alle anmeldelser

Skillshare

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Skillshare

Du er aldri for gammel til å lære noe nytt. Vi har alltid nye kunnskaper vi kan trenge. Skillshare er en plattform som kan tilby deg ulike kurs for å bringe deg opp og frem med tanke på kunnskap, men hvor lærerike vil egentlig disse timene være? Vil informasjonen i klassene deres bli oppdatert nok, eller vil de bare gi deg gamle nyheter og ting du allerede vet? Hvor enkelt vil det være å melde seg på klassene deres? Og hva slags kundeservice vil Skillshare tilby hvis du har noen spørsmål om kursmaterialet eller andre forventninger til kurset? Bare personer som allerede har meldt seg på en av klassene deres kan fortelle deg mer om dette. Les anmeldelsene deres for å få en forståelse av klassene Skillshare tilbyr. Deres erfaringer, kommentarer, vurderinger og meninger kan fortelle deg om Skillshare kan hjelpe deg lære nye ferdigheter. 

Om Skillshare
Skillshare er en utdanningsplattform som tilbyr kurs der du kan lære ulike ferdigheter via nettet. Tross alt kan selv den mest talentfulle og kunnskapsrike personen i verden alltid lære noen nye triks. Verden er i stadig endring og teknologien utvikler seg raskt. Derfor er det viktig å holde seg oppdatert på den siste utviklingen. Ellers vil du alltid bli overrasket over ny teknologi uten noen kunnskap om hvordan du bruker den. Skillshare tilbyr kurs i ulike yrker. Kanskje du er en designer og ønsker å lære alt om de nye verktøyene som brukes til å lage en nettside eller et motestykke. Forretningsmenn ønsker å holde seg oppdatert på nye regler og krav til bedrifter og bedrifter. Selv fotografer vil kanskje bli introdusert for noen nye måter å redigere bildene sine på. Og det er noen andre yrker som kanskje kan benytte seg av en av klassene deres. Eksempler er utleie eller designere, dokumentarfotografi og tilpasse type med Draplin. Det er over 22 000 klasser, så sjansen er stor for at det er en klasse eller et kurs du kan være interessert i. Tjenesten har som mål at folk skal kunne dele sin kunnskap med hjelp av online kurs, og de ønsker en læreplattform som er lett tilgjengelig.

Tjenester til Skillshare
Du kan melde deg på klassene deres ved å abonnere på nettsiden deres. Hvis du ikke er sikker på om du vil like Skillshare, kan du velge en demokonto. Det betyr at du får gratis tilgang til alle klassene deres i 2 hele måneder. Du kan opprette en konto ved å skrive inn fornavn, etternavn og passord. Men det er også mulig å registrere seg med Facebook eller Google. Det er også en Skillshare kundeserviceavdeling for å hjelpe deg når du måtte trenge hjelp, eller om du skulle møte problem.

Les anmeldelser av andre tjenester.

Erfaringer med Skillshare
Har du allerede deltatt på en av Skillshares online klasser? Da vil vi gjerne høre alt om din erfaring med denne tjenesten. Hvor mye lærte du av klassene eller kursene deres? Var tjenesten verdt å teste ut eller burde folk spare seg tiden? Var det enkelt å opprette en konto via nettsiden deres? Ville du anbefalt Skillshare til venner eller familiemedlemer som ønsker å lære seg noe nytt? Hva slags kundeservice tilbyr Skillshare om du trenger hjelp eller møter et problem? Skriv en kundeanmeldelse om Skillshare der du forteller oss hva ditt inntrykk av Skillshare er.