Remote Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Remote

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vernice Russel
Remote er virkelig den mest innovative og pålitelige plattformen for å administrere globale team. Jeg var nylig på utkikk etter en internasjonal arbeidstaker, og jeg ble imponert over hvor raskt og...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv anmeldelse av Remote - En innovativ løsning for distributed teams

  Remote er virkelig den mest innovative og pålitelige plattformen for å administrere globale team. Jeg var nylig på utkikk etter en internasjonal arbeidstaker, og jeg ble imponert over hvor raskt og enkelt Remote gjorde det mulig for meg å finne talent fra hele verden. Plattformen har også vært et fantastisk verktøy som har hjulpet meg med å håndtere skatteregler og HR-krav i de forskjellige landene mine ansatte jobber fra. Det gir meg stor trygghet å vite at Remote tar seg av alt dette, slik at jeg kan fokusere på andre aspekter ved driften av selskapet mitt. Ikke bare er Remote svært brukervennlig, men kundeservicen deres er også helt topp. De er alltid tilgjengelige hvis jeg skulle trenge hjelp eller støtte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Remote til alle som trenger en global løsning for HR-oppsettet deres.


Andre så også på