Pixpa Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pixpa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
O'Conner
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å bruke Pixpa. Det var så enkelt og greit å lage min egen profesjonelle nettside for porteføljen, butikken min, bloggen og kundegalleriene mine. Jeg trengte i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Pixpa leverer hva de lover: Enkelhet og profesjonalitet samlet på ett nettsted

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å bruke Pixpa. Det var så enkelt og greit å lage min egen profesjonelle nettside for porteføljen, butikken min, bloggen og kundegalleriene mine. Jeg trengte ikke noen kunnskap om programmering i det hele tatt! Det som imponerte meg mest var mengden tilpassingsalternativer jeg kunne velge mellom. Jeg kunne gi nettsiden min mitt eget unike uttrykk ved å velge blant et stort utvalg av designmaler, skrifter, farger osv. Å laste opp bilder og legge til tekst på siden var også veldig enkelt. Enda bedre er den økonomiske prisen for produktet deres - ingen skjulte kostnader eller overraskelser! Og hvis du fortsatt er usikker etter at du har prøvd de gratis alternativene dine, tilbyr de deg pengene tilbake-garanti. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Pixpa til enhver person som ønsker å lage sin egen nettside på en rimelig måte uten behov for programmeringsferdigheter.


Andre så også på