Pimsleur Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pimsleur

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sierra
Jeg har nylig investert i Pimsleur språkleksjoner, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring så langt! Jeg begynte å lære et nytt språk for noen måneder siden, men fant ut at tradisjonelle læringsm...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Pimsleur: Den ultimate løsningen for praktisk language learning

  Jeg har nylig investert i Pimsleur språkleksjoner, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring så langt! Jeg begynte å lære et nytt språk for noen måneder siden, men fant ut at tradisjonelle læringsmetoder ikke var effektive nok for meg. Etter å ha prøvd Pimsleur-programmene er jeg overrasket over hvor mye raskere jeg har lært. Det som virkelig skiller dette programmet fra andre språklæringsverktøy jeg har prøvd før, er at det fokuserer på å lytte og snakke - to av de mest grunnleggende aspektene ved kommunikasjon. Programmet bygger gradvis opp kompleksiteten i setningene du trener på, slik at du alltid blir utfordret uten å føle deg frustrert eller overveldet. En annen ting som imponerte meg var kundeservicen deres; da jeg hadde spørsmål om programmet fikk jeg hjelp umiddelbart via online chat-tjenesten deres - noe som gjorde hele opplevelsen smidig og stressfri! Samlet sett vil jeg definitivt anbefale Pimsleur til alle som ønsker en mer praktisk tilnærming til språklæring. Du vil bli overrasket over hvor mye raskere (og morsommere!) det kan være når du bruker riktige verktøy.


Andre så også på