NordVPN Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NordVPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Turner
Jeg har nylig prøvd ut NordVPN og jeg er veldig fornøyd med tjenesten deres. Det var enkelt å laste ned programvaren, og installasjonen var problemfri. Jeg brukte tjenesten stort sett på min bærbar...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En solid VPN-tjeneste: Min erfaring med NordVPN

  Jeg har nylig prøvd ut NordVPN og jeg er veldig fornøyd med tjenesten deres. Det var enkelt å laste ned programvaren, og installasjonen var problemfri. Jeg brukte tjenesten stort sett på min bærbare PC, men den fungerte også bra på mobiltelefonen min. Det som imponerte meg mest ved NordVPN var hastigheten. Selv om trafikken min ble kryptert, opplevde jeg ingen vesentlig reduksjon i internett-hastigheten min - dette gjør at strømming av videoer og nettsurfing blir like raskt som uten VPN-tjenesten. Sikkerheten til NordVPN virket også svært god - IP-adressene mine ble skjult effektivt når jeg brukte nettet hjemme eller på offentlige WiFi-nettverk. Tjenestens evne til å blokkere annonser og sporing traff godt mitt privatliv behov. Jeg likte spesielt muligheten for dobbel kryptering; det gir ekstra trygghet for informasjonsoversendelse - selv når man deler sensitiv data via de usikre nettforbindelsene brukt ofte i offentlige områder eller hotell-tilkoblinger när man reiser ute i verden. Alt lagret i Sverige under Europeiske databeskyttelsesregler gjorde meg bekvem med tanke på beskyttelsen vs mange get-it-cheap competitors fra "non-disclosure countries" Totalt sett vil jeg si at NordVPN definitivt lever opp til sitt navn som 'the best online VPN service' takket være sin raske hastighet, robust sikkerhetstiltak og funksjonalitet. Anbefaler denne tjeneste helt klart!


Andre så også på