Namecheap Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Namecheap

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Morgan Hahn
Jeg kjøpte nylig et domenenavn på Namecheap og opplevelsen var utrolig positiv. Registreringsprosessen var enkel og rask, og jeg fant det billige priser tilgjengelig for domenet mitt. Men det som v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Namecheap - Utmerket Domeneregistreringstjeneste med Fantastisk Kundestøtte

  Jeg kjøpte nylig et domenenavn på Namecheap og opplevelsen var utrolig positiv. Registreringsprosessen var enkel og rask, og jeg fant det billige priser tilgjengelig for domenet mitt. Men det som virkelig skilte seg ut, var kundestøtten deres. Jeg kontaktet dem via chat for å få hjelp til å sette opp DNS-innstillingene mine, og kundestøtteteamet deres svarte umiddelbart og ga meg veiledning trinn-for-trinn. Med over 16 millioner registrerte domener under administrasjonen sin, er Namecheap definitivt et firma som kan stoles på når det gjelder å registrere ditt neste domenenavn. Og med den fantastiske kundeservicen de har tilbudt meg, vet jeg at jeg vil komme hit igjen hvis jeg trenger flere tjenester i fremtiden.


Andre så også på