Musicroom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Musicroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Willms
Jeg har nylig kjøpt musikknoter og tilbehør fra Musicroom, og jeg er strålende fornøyd med min opplevelse. Det var så enkelt å finne det jeg var på jakt etter på nettsiden deres, og det store utval...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Musikalske shoppingen har aldri vært mer tilfredstillende!

  Jeg har nylig kjøpt musikknoter og tilbehør fra Musicroom, og jeg er strålende fornøyd med min opplevelse. Det var så enkelt å finne det jeg var på jakt etter på nettsiden deres, og det store utvalget av forskjellige produkter imponerte meg virkelig. Etter å ha funnet de notene jeg trengte tok hele bestillingsprosessen bare noen få klikk før den var fullført. Jeg satte også pris på at Musicroom gir gratis frakt i Storbritannia - selv om jeg bor i utlandet hadde de konkurransedyktige priser for internasjonal frakt som ikke gjorde meg blakk etter kjøpet. Det beste av alt var kanskje garantiordningen deres om 30 dagers pengene-tilbake-garanti som beroliget meg vedrørende eventuelle feil eller mangler ved produktet mitt. Alt i alt vil jeg anbefale Musicroom til alle musikere eller personer interessert i musikk, da nettstedet deres er en skattekiste med informasjon om og muligheter for både nybegynnere og profesjonelle innenfor feltet.


Andre så også på