Monosurveys Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Monosurveys

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kozey
Jeg kjøpte nylig tjenestene til MonoSurveys og jeg må si at jeg er imponert. Det var enkelt å bli medlem og begynne å tjene penger på undersøkelser. Jeg likte spesielt godt den store variasjonen av...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Monosurveys - Komplett Anmeldelse

  Jeg kjøpte nylig tjenestene til MonoSurveys og jeg må si at jeg er imponert. Det var enkelt å bli medlem og begynne å tjene penger på undersøkelser. Jeg likte spesielt godt den store variasjonen av emner som du kan ta undersøkelser om. Men det beste med MonoSurveys er deres raske utbetalinger. Jeg fikk mine første pengene veldig raskt, og siden har utbetalingene vært jevnlige hver gang jeg har nådd uttaksgrensen. Tjenesten er også brukervennlig, selv for noen som meg uten mye teknisk erfaring. Alt virker glatt og problemfritt når det kommer til både registrering, gjennomføring av undersøkelser og innsamling av betalingen min. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale tjenestene til alle som ønsker å tjene litt ekstra penger eller gavekort ved å delta i morsomme undersøkelser online.


Andre så også på