Microsoft Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Microsoft

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vandervort
Microsoft har virkelig vært en fantastisk opplevelse for meg. Jeg kjøpte en Xbox One-konsoll og jeg kan ikke engang beskrive hvor fornøyd jeg er med produktet. Den grafiske kvaliteten, hastigheten ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Gaming-Ervaring Med XBox

  Microsoft har virkelig vært en fantastisk opplevelse for meg. Jeg kjøpte en Xbox One-konsoll og jeg kan ikke engang beskrive hvor fornøyd jeg er med produktet. Den grafiske kvaliteten, hastigheten på enheten og spillbiblioteket er alle uten sidestykke. Det var så lett å konfigurere alt også! Jeg ville spesielt trekke fram den nydelige fellesskapsfølelsen som Microsoft tilbyr. De har virkelig klart å samle sammen et flott community av spillentusiaster rundt Xbox-merket og det føles som om du alltid har noen å spille med eller snakke med om nye utgivelser. En annen ting som jeg setter stor pris på angående Microsofts XBox-enheter, er at de hele tiden oppdaterer programvaren sin for ytterligere sikkerhet, stabilitet eller nye funksjoner satt inn i konsollen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Microsoft til både hardcore gamere og casual spillentusiaster ennå likevel priser rundt rimelig nivå.


Andre så også på