Kelkoo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kelkoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mertz
Jeg har nylig brukt Kelkoo for å handle på nettet, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Jeg satte pris på muligheten til å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker og finne d...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott Prissammenligningsportal

  Jeg har nylig brukt Kelkoo for å handle på nettet, og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Jeg satte pris på muligheten til å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker og finne de beste tilbudene. Det var også enkelt å navigere rundt på nettsiden og søke etter produkter. Det som virkelig imponerte meg med Kelkoo var guider og brukervurderinger som hjelper deg å finne det riktige produktet. Dette gjorde det mye lettere for meg å ta en informert beslutning om hva jeg skulle kjøpe. Totalt sett hadde jeg et flott kjøpsopplevelse med Kelkoo, og vil definitivt anbefale denne shoppingportalen for alle som ønsker å spare penger mens de handler online.


Andre så også på