Kaspersky Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kaspersky

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Fleta
Jeg har nylig kjøpt Kaspersky-nettsikkerhetsløsninger for hjemmet mitt og jeg er veldig fornøyd med produktet. Det gir førsteklasses beskyttelse mot alle typer cybertrusler som kan true sikkerheten...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kaspersky - avansert nettsikkerhet for hjemmet og bedriften din

  Jeg har nylig kjøpt Kaspersky-nettsikkerhetsløsninger for hjemmet mitt og jeg er veldig fornøyd med produktet. Det gir førsteklasses beskyttelse mot alle typer cybertrusler som kan true sikkerheten til datamaskinen min. Det var enkelt å laste ned og installere programvaren, og den holder alltid programvaren på systemet oppdatert. Jeg føler meg trygg når jeg surfer på nettet eller gjør online transaksjoner, takket være dette produktet. En annen god ting med Kaspersky er dens evne til å identifisere phishing-forsøk. Den varsler deg raskt når du prøver å få tilgang til falske nettsteder som kan stjele dine personlige data. Produktet har også en funksjon som lar deg blokkere uønsket innhold fra nettsider. Samlet sett virker Kaspersky som et topp kvalitetsprodukt som vil gi både bedrifter og hjemmekunder det siste innen nettsikkerhetstjenester!


Andre så også på