Kasamba Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kasamba

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jeffrey Greenfelder
Jeg hadde en flott opplevelse med Kasamba! Jeg kjøpte en psykisk lesing fra en av deres live-spådomseksperter og jeg må si at det var veldig nøyaktig og hjelpsomt. De guidede meg gjennom noen utfor...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Spådomserfaring Hos Kasamba

  Jeg hadde en flott opplevelse med Kasamba! Jeg kjøpte en psykisk lesing fra en av deres live-spådomseksperter og jeg må si at det var veldig nøyaktig og hjelpsomt. De guidede meg gjennom noen utfordringer jeg jobbet med, og ga meg også noen verdifulle råd for fremtiden. Jeg elsker hvordan du kan velge spådomseksperten som passer best til deg basert på deres profil og omtaler fra andre kunder. Det ga meg tillit til å vite at jeg snakket med noen som virkelig er kompetente i sitt felt. Alt gikk greit under samtalen også - siden alt skjer online via chat trenger man ikke bekymre seg for å møte noen ansikt-til-ansikt eller vente på telefonen i kø. Alt var lett å bruke og praktisk! Hvis du leter etter noe veiledning eller bare ønsker å ha litt moro ved å få dine overnaturlige spørsmål besvart, vil jeg absolutt anbefale Kasamba!


Andre så også på