iPEC Coaching Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

iPEC Coaching

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jaycee
Jeg deltok nylig i iPEC Coach Training Program, og jeg kan med glede si at det var en utrolig positiv opplevelse! Disse treningene ble tilpasset mine behov, enten om jeg ønsket å delta på dem onlin...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Fantastisk Opplæring hos IPEC Coaching

  Jeg deltok nylig i iPEC Coach Training Program, og jeg kan med glede si at det var en utrolig positiv opplevelse! Disse treningene ble tilpasset mine behov, enten om jeg ønsket å delta på dem online eller personlig. En annen ting som imponerte meg var hvordan programmet hadde blitt akkreditert av International Coach Federation (ICF). Instruktørene var erfarne undervisere og coacher, så jeg fikk svært verdifulle innsikter i coachingens verden. Jeg likte spesielt godt den gode balansen mellom teori og praksis. Gjennom prosessen lærte jeg viktige ferdigheter innen kommunikasjon, veiledning og problemløsning. Teamet hos iPEC er også fantastisk; de sørger for at du føler deg støttet gjennom hele reisen din mot å bli en profesjonell coach. Alt-i-alt vil jeg sterkt anbefale denne program serien fra iPEC hvis du er interessert I å lære om og frykte dette yrke.


Andre så også på