International Open Academy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

International Open Academy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vallie
Jeg har nylig fullført et kurs på International Open Academy, og jeg må si at min erfaring var veldig positiv! Kurset jeg tok var lett å navigere gjennom, og presenterte informasjonen på en tydelig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Ushering in a New Era of Online Learning: En anmeldelse av International Open Academy

  Jeg har nylig fullført et kurs på International Open Academy, og jeg må si at min erfaring var veldig positiv! Kurset jeg tok var lett å navigere gjennom, og presenterte informasjonen på en tydelig og tilgjengelig måte. Lærerne var virkelig engasjert i emnet og responderte raskt på spørsmål eller forespørsler om hjelp. Hva jeg satte mest pris på med IOA er hvordan fleksibelt det hele er. Å ta kurset mitt online betydde at jeg kunne studere når som helst, hvor som helst - noe som fungerte perfekt for min travle timeplan. Jeg følte meg aldri presset til å arbeide utover mine egne behov. Alt i alt kan jeg definitivt anbefale International Open Academy til alle som leter etter en praktisk læringsopplevelse av høy kvalitet. Det er den perfekte plattformen for faglig utvikling eller personlig vekst - uansett hva dine ambisjoner eller interessefelt er!


Andre så også på