Hostinger Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hostinger

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reina Brakus
Jeg har nylig brukt Hostinger for å lage en nettside, og jeg var veldig imponert over plattformen deres. De tilbyr et bredt utvalg av hosting-planer som passer alle behovene mine. Jeg valgte Shared...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bredt spekter av hostingplaner; brukervennlig kontrollpanel; god kundestøtte

  Jeg har nylig brukt Hostinger for å lage en nettside, og jeg var veldig imponert over plattformen deres. De tilbyr et bredt utvalg av hosting-planer som passer alle behovene mine. Jeg valgte Shared Hosting-planen, og den var svært kostnadseffektiv og likevel fullpakket med funksjoner. Hva jeg likte spesielt godt ved Hostinger er det brukervennlige kontrollpanelet deres. Selv om jeg ikke er ekspert på teknologi, fant jeg dette panelet lett å navigere gjennom og forstod alt uten problemer. Dessuten har de mange verktøy som hjelper med nettsteder design, SEO optimalisering o.l. På toppen av alt dette leverte Hostinger også imponerende kundesupport! Jeg hadde noen spørsmål underveis i prosessen med å bygge min nettside - heldigvis kunne jeg kontakte deres supportteam via chat eller email døgnet rundt (24/7). Svarene kom raskt fra kunnskapsrike representanter som virkelig visste hva de gjorde. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Hostinger til alle som ønsker å starte sin egen nettside men vil unngå høye priser hos store konkurrenter.


Andre så også på