Getsmarter Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Getsmarter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kautzer
Jeg har nylig fullført en online kurs hos Getsmarter og jeg må si at opplevelsen min var svært positiv. Jeg satte pris på hvordan kurset ble strukturert, med klar informasjon om hva som skulle dekk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk læringsopplevelse hos Getsmarter!

  Jeg har nylig fullført en online kurs hos Getsmarter og jeg må si at opplevelsen min var svært positiv. Jeg satte pris på hvordan kurset ble strukturert, med klar informasjon om hva som skulle dekkes i løpet av hver uke og tilgang til alle ressursene vi trengte for å fullføre oppgaver. Lærerne våre var eksperter i emnene de underviste om, og ga oss verdifull innsikt gjennom både forelesninger og diskusjoner. Det jeg likte spesielt godt ved getsmater var muligheten for personlig utvikling gjennom å dele kursrom med deltakerer fra hele verdenen. Det hjalp meg med å skaffe et bredere perspektiv når det kom til kulturell variasjon i ulike deler av verdenen. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Getsmarter hvis du leter etter en høykvalitets online læringserfaring!


Andre så også på