Flyforsinkelser.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Flyforsinkelser.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Golden
Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Flyforsinkelser.no, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De ga en utmerket service til meg i min tid av nød. Jeg hadde et kansellert fly på grunn av tekn...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektive eksperter innenfor tur-erstatninger hos Flyforsinkelse.no

  Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Flyforsinkelser.no, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De ga en utmerket service til meg i min tid av nød. Jeg hadde et kansellert fly på grunn av tekniske problemer som forårsaket store forsinkelser og dermed økte kostnader for meg. Flyselskapet mitt ville ikke gi meg godtgjørelse. Derfor kontaktet jeg Flyforsinkelser.no for hjelp, og de var fantastisk! De veiledet meg gjennom hele prosessen, samlet all nødvendig informasjon og jobbet hardt på mine vegne for å få erstatning som jeg hadde krav på. Jeg ble hyppig oppdatert om fremdriften i saken min. Til slutt klarte de å skaffe til veie mer enn hva jeg noensinne kunne ha forestilt seg mulig å få fra flyselskapet mitt! Det reddet økonomien min fra ruinene etter denne erfaringen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Flyforsinkelser.no til alle som ønsker rettmessige kompensasjoner når det kommer til reisedekninger!


Andre så også på