ExpressVPN Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ExpressVPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Muller
ExpressVPN har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til internett-sikkerhet og personvern. Jeg valgte tjenesten på grunn av dens høye hastighet, sikre tilkobling og anonymitet, men j...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse av ExpressVPN: Sikkerhetsnivået mitt har aldri vært høyere

  ExpressVPN har virkelig overgått mine forventninger når det kommer til internett-sikkerhet og personvern. Jeg valgte tjenesten på grunn av dens høye hastighet, sikre tilkobling og anonymitet, men jeg satte også pris på muligheten til å bruke den på alle enhetene mine. Jeg ble imponert over hvor enkelt programvaren var å installere og sette opp, uansett om det var på datamaskinen min eller mobilenheten min. Faktisk bruker jeg nå ExpressVPN som standard VPN-tjeneste for hele husstanden. Hastigheten er fantastisk rask og stabilt, selv når jeg strømmer videoklipp i HD-kvalitet eller laster ned tunge filer fra nettet. Og viktigst av alt føler jeg meg alltid trygg mens jeg surfer på nettet med ExpressVPN aktivert. Jeg setter stor pris på hjelpsomheten fra kundeserviceteamet som besvarte mine spørsmål umiddelbart via live chat 24/7. De klarte å løse eventuelle problemer øyeblikkelig, noe som gjorde at hele opplevelsen føltes sømløs. Totalt sett kan jeg ikke anbefale ExpressVPN nok - prisen er absolutt verdt det hvis du verdsetter ditt eget digitale personvern!


Andre så også på