Envato Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Envato

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kali Sawayn
Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Envato og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Envato tilbyr et bredt utvalg av maler for å lage alt fra logoer, videoer, flyer og sosiale medieinnl...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Envatos brede utvalg av skreddersydd materiale

  Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Envato og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Envato tilbyr et bredt utvalg av maler for å lage alt fra logoer, videoer, flyer og sosiale medieinnlegg - alt på bare noen få sekunder rett fra nettleseren min. Det er virkelig imponerende hvor enkelt det er å bruke deres tjenester. Det som imponerte meg mest var antall maler de hadde tilgjengelige - over 110K! Disse inkluderer også høy kvalitet i designet og man kan søke etter spesifikke typer maler basert på ens smak eller preferanser. Personalet bak Envato har gjort en fantastisk jobb med å fremstille disse malene så enkle som mulig for brukerne sine. Til slutt vil jeg nevne den raske kundebehandlingen og støtten de gir. Jeg kontaktet dem angående noen spørsmål om produktene du kan laste ned, ansatte var svært hjelpsomme i håndteringen av problemene mine. Summen: Hvis du leter etter en plattform hvor du kan lage høykvalitetslogoer, videoer, annonseringeretc., bør du absolutt velge Envato.


Andre så også på