Data Camp Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Data Camp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hilpert
Data Camp er virkelig en fantastisk online plattform for de som ønsker å lære data science. Jeg har nylig fullført deres kurs i R-programmering, og jeg er så imponert over kvaliteten på opplæringen...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lær Datavitenskap Online hos DataCamp

  Data Camp er virkelig en fantastisk online plattform for de som ønsker å lære data science. Jeg har nylig fullført deres kurs i R-programmering, og jeg er så imponert over kvaliteten på opplæringen. Videoopplæringene var veldig tydelige og informative, mens kodingsutfordringene var utfordrende nok til å teste mine ferdigheter uten å være for avskrekkende. Jeg likte også at kurset hadde fått meg til å jobbe innenfor faktiske case-studier innen datavitenskapelige emner som gjorde det lettere for meg å bruke all den nye kunnskapen i virkelige situasjoner. Selve nettstedet var lett å navigere på, med et oversiktlig oppsett og muligheter til handlinger. Jeg vil anbefale DataCamp til alle som vil lære seg datavitenskap fra komforten av sitt eget hus - du kan velge din egen hastighet, tidsplan og sammenheng ut ifra dine norsk retningslinjer egne krav. Definitivt verdt prisen!


Andre så også på