CVGuru

Alle anmeldelser

CVGuru

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo TjenesteTorget
TjenesteTorget

Er du lei av å stadig måtte undersøke en rekke ulike forhandlere og leverandører for å finne frem til de beste tilb...

CVGuru

Prøver du å finne deg en ny jobb? Det kan ofte være vanskelig å komme inn på jobbmarkedet og særlig dersom det er lenge siden man har vært aktiv på jobbsøkingsarenaen. Noe av det vanskeligste er å lage den perfekte CV og søknaden. En god søknad bør være tilpasset den jobbtypen man søker på og trenger ofte å oppdateres jevnlig. CVGuru er et nettselskap som kan hjelpe deg med dette, men hvordan vet du om dette er et trygt og pålitelig selskap? Her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med CVGuru for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er selskapet for deg!

Om CVGuru
CVGuru er et selskap som har eksistert siden 2016 og ble dannet av en gruppe mennesker som hadde drevet med CV- og søknadsskriving på privat basis. Selskapet mener fokuset deres først og fremst er på fornøyde kunder og at det ikke gjør dem noe om dette betyr færre kunder. De som jobber hos CVGuru har erfaring innen flere ulike yrker som journalister, hodejegere, forfattere og skriveentusiaster. Selskapets mål er å hjelpe mennesker på jobbsøkingsarenaen med å produsere gode CV- og søknader som kan bidra til å skaffe de den jobben de er ute etter. 

Produkter og tjenester av CVGuru
Hos CVGuru selger de skreddersydde CVer, søknader og LinkedIn profiler. De har tre ulike pakker som kalles for Grunnpakke, Bestselger og Profesjonell. Grunnpakken består av en skreddersydd CV eller søknad med en leveringstid på 3 virkedager. Det er også mulig å betale ekstra for en ekspresslevering på 24 timer. Bestselger inneholder både en skreddersydd CV og Søknad, og Profesjonell inneholder en skreddersydd CV, søknad og LinkedIn profil. Alle pakkene inneholder en 100% fornøydgaranti som vil si at dersom du ikke er fornøyd med produktene du mottar vil de utføre de endringene du ønsker uten ekstra tillegg og dersom du fortsatt ikke er fornøyd har du mulighet til å be om pengene tilbake med visse betingelser. Når du har bestilt en av pakkene som CVGuru tilbyr vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på e-post med din bestilling. Etter dette kan du gi de all informasjonen de trenger enten ved hjelp av et digitalt skjema som inneholder noen spørsmål, eller via en telefonsamtale med en av deres skribenter. Du kan også legge ved din gamle CV med notater om hva du ønsker å oppdatere. På nettsiden har de også en egen kategori for jobbsøkertips der du kan lese en rekke artikler om hva du burde tenke på når du skal søke jobb. 

Komplimenter, klager og tips om CVGuru
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til CVGuru? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring. Vi ønsker å hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de aller beste selskapene på nett. Fortell gjerne litt om produktet de leverte, kvaliteten, leveringstiden, servicen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.