Crazy Domains Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Crazy Domains

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Koch
Jeg har nylig kjøpt et domene fra Crazy Domains og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Registreringsprosessen var utrolig enkel og rask, og prisene på domener er virkelig konkurransedyktige....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Rask, rimelig & effektive

  Jeg har nylig kjøpt et domene fra Crazy Domains og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Registreringsprosessen var utrolig enkel og rask, og prisene på domener er virkelig konkurransedyktige. Det som imponerte meg mest var den øyeblikkelige godkjennelsen av registreringen av mitt domene. Vanligvis kan det ta dager eller til og med uker å få et domene godkjent, men her fikk jeg både bestilt og godkjent i løpet av noen minutter. Ikke bare dette, men deres kundestøtte var også fantastisk hjelpsomme når jeg hadde spørsmål om konfigurering av nettstedet mitt sammen med mitt nye domenenavn. Ikke at jeg trengte så mye slik støtte da alt gikk veldig glatt for seg! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Crazy Domains for alle som ser etter en billig, rask og pålitelig måte å registrere sine egne nettdomener på. De har mange forskjellige alternativer å velge mellom til gode priser. Jeg kommer definitivt tilbake hit hvis / når jeg trenger flere!


Andre så også på